Szekeres Viktor

Bruce Willis a G.I. Joe 2-ben?

Lehet, hogy nem csak The Rock, hanem Bruce Willis is erősíteni fogja a G.I. Joe második részének szereplőgárdáját, ugyanis a készítők egy meglehetősen fontos szerepre akarják leszerződtetni a színészt.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a hivatalosan címet még nem viselő második G.I. Joe-mozifilm készítői Bruce Willist akarják megszerezni a film egyik kulcsszerepére, s meg is kezdték vele a tárgyalásokat. Elképzelésük szerint a veterán akciósztár Joe Colton tábornokot alakítaná a folytatásban, aki az első Joe volt.

A John Chu által rendezendő új G.I. Joe-ban, mint arról már szó volt korábban, majdnem teljesen lecserélődik az első rész szereplőgárdája, mindössze Channing Tatum, Ray Park és minden bizonnyal Byung Hun-lee marad. Azonban az újoncok között olyan nevek lesznek, mint Dwayne Johnson, Elodie Yung, DJ Cotrona, Adrianne Palicki, RZA , Joseph Mazzello és Ray Stevenson. A film Amerikában a kiemelt június 29-i premierdátumot kapta meg.

A tárgyalásokban részt vevő Bruce Willis elkövetkező filmjei között egyébként olyan alkotások lesznek, mint Rian Johnson Looper című filmje, valamint Wes Andersontól a Moonrise Kingdom.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    IMDb, LOL. Persze, hogy beírta valaki címnek az első pletykát, gondolom ezért is van kiemelve, hogy nincs hivatalos. Ray "Darth Maul" Park meg főként ilyen kaszkadőr szerepekben nyomja.
  • wraithLord #3
    Ray Park - mint színész - aztán marha sok mindent csinált az előző részben (mondjuk a szerepe miatt). Bárki más is játszhatta volna, nem tűnt volna fel senkinek. X) Szóval külön öröm, hogy ő marad...

    Az imdb szerint G.I. Joe 2: Retaliation a második rész címe. Igaz, Bruce Willis (még) nincs a szereplők között.
  • Bhalage #2
    miert annyira romantikuuuuuuuus a sraaac
  • portable #1
    pont chaning tatum nem kellene bele. remes volt az elso resz.