Szekeres Viktor

A Machete egyik folytatása az űrben fog játszódni

Danny Trejo ismét Machete lesz, hiszen Robert Rodriguez folytatja tavalyi akciófilmjét. Ráadásul nem is egy, hanem két résszel, igaz az űrben játszódó harmadik egyelőre csak előzetesként készül el.

A San Diegóban megrendezésre került Comic Con elnevezésű rendezvényen Robert Rodriguez elárulta, hogy sikerrel jártak erőfeszítései, megegyezett a gyártó stúdióval a Machete című filmjének folytatásait illetően. A tárgyalásoknak köszönhetően szabad utat kapott a Machete második és harmadik epizódja, melyek az előzetes ígéretek alapján a Machete Kills és a Machete Kills Again címen futottak volna.


Még mielőtt mindenki elbízhatta volna magát, a mexikói rendezői hozzátette, hogy egyelőre csak egy teljes hosszúságú filmre kapott garanciát, a harmadik rész, jelen állás szerint mindössze előzetes formájában fog létezni. A tervek szerint a Machete Kills, az elsődleges folytatás tartalmazni fogja a már Machete Kills Again... In Space! címre hallgató 3. rész kamu képsorait. Rodriguez ígéretei szerint az űrben játszódó trilógazáróban lesznek príma űrcsajok és fénykardra hasonlító fegyverek is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nebojsa #13
    Egyet értek veled, tényleg erőltett volt. A terror bolygó telitalálat, de itt lehetett érezni az izzadság szagot. Mármint az alkotóékét. Nagyon erőltett volt ahogy a kamu trailer jeleneteit beledolgozták a filmbe. Úgy igazából nem is nevettem jóízűt. De hátha jobb lesz következő felvonás...
  • bonobo #12
    A terror bolygó után érthető volt, hogy R.R bepróbálkozik a Machetével, de nekem nem tetszett a film. Annak idején a bemutató" ütős volt, de a végeredmény túl erőltetett lett. Nem kezdődött rosszul, de hamar elromlott, a vége meg totál szar volt. Látszott, hogy a jobb ötletek kifújtak a film elején. Szerintem az se biztos, hogy lesz második rész, ha ennyire az elején vannak a dolognak, hogy megállapodtak a folytatásról, akkor innen még simán visszatáncolhat R.R. meg a stúdió is. Szerintem így is lesz, először csak csúszásról lesz szó, aztán meg jegelik a projectet valamire hivatkozva. De ha el is készül, akkor nagyon oda kell magukat tenniük, mert az első résznél sokkal több kell. Bár engem az első rész után nagyon nem villanyoz fel, hogy Danny Trejo másodjára is végtagokat aprít. Az elsőben ez jó volt, hiszen ez lényegében sava-borsa volt a filmnek, ha máson nem nagyon, de ezeken röhögött az ember, hogy kit, hogy nyír ki, de másodjára unalmas lesz. Az űrös téma meg szerintem csak egy vicc, a leírtak alapján erre nincsenek vevők.
  • NEXUS6 #11
    Igeeen, pontosan ezért!
  • tomboy013 #10
    Én nem tudom, de ez a Machete egy viccnek is rossz... Annyira bugyuta film hogy az már fáj, ennek akarnak folytatást? =D
  • sandor8206 #9
    hátha már csak ilyen ötletekkel tud halivúd előállni ami eredetinek számít, akkor inkább jöjjön a sok remake, reboot
  • a_n_d_r_e_w #8
    Akkor ez az igazi Duke nukem, az illegalis bevandorlo, a tobbit csak "hollywood" tette hozza :D
  • Rotyoka #7
    Ezért szeretjük Rodrigezt. (mert elmebeteg:D)
  • kalapos01 #6
    Nem, ne, eredeti. Totál elcsépelt. Minden második film arról szól, hogy egy mexikói igazságosztó az űrben tesz rendet.
  • endrev #5
    Ez most egy hoax? (Ez neked eredeti ötlet?)
  • kalapos01 #4
    Végre valami eredeti ötlet, erre jönnek a hisztispicsák.