Szekeres Viktor

Jövő nyáron már biztos, hogy nem lesz Star Trek 2

Azzal, hogy a Paramount által gyártott G.I. Joe 2 bejelentkezett a június 29-i premieridőpontra, eldőlt, hogy az ugyancsak Paramount-film Star Trek 2 csak 2012. telére vagy 2013. nyarára fog elkészülni.

A Deadline információi szerint a G.I. Joe címmel még nem rendelkező második része, melyet néhol G.I. Joe: Retaliation-ként emlegetnek, bejelentkezett a 2012-es nyár egyik kiemelt premierdátumára, június 29-re. A dátum fontosságát az is mutatja, hogy eddig az új Star Trek-sorozat második részének premierjét tervezték akkor. Sőt, hivatalosan még most is június 29-e a Star Trek 2 bemutatásának dátuma, azonban minden jel arra mutat, hogy erre az időpontra nem készülhet el a film, hiszen még a forgatókönyve sincs kész, pedig a biztonságos premierhez már a forgatást is el kellett volna kezdeni.

Az új G.I. Joe-t az első epizódot jegyző Stephen Sommers után az a John Chu fogja rendezni, aki például a tavalyi Step Up 3D-t is készítette, s az új rendező új karakterekkel képzeli el a filmjét. Bár páran vissza fognak térni a G. I. Joe - A kobra árnyékából (Channing Tatum - Duke, Ray Park - Snake Eyes és valószínűleg Byung Hun-lee - Stormshadow), de a főszereplők nagyobb része újonc lesz: Dwayne Johnson, mint Roadblock, Elodie Yung, mint Jinx, DJ Cotrona, mint Flint, Adrianne Palicki, mint Lady Jaye, RZA, mint The Blind Master, Ray Stevenson, mint Firefly és Joseph Mazzello, mint Mouse fog feltűnni a filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • alien47 #5
    Ki a túró akar GI Joe 2-t nézni a Star Trek helyett? Ne mááá...ST rulez...
  • NEXUS6 #4
    Leesett, ezexerint volt gíjoe egy is.


    Monnyuk még jó hogy az egész cikk Dzsíkről szól.
  • bmw #3
    Bekaphatjak.....
  • finaltrekker #2
    fáck.
  • wraithLord #1
    Biztos nem, mer' egy 29 évvel ezelőtti nyáron volt Star Trek 2.

    Kár, hogy a Dzsí. Áj. Dzsó 2-ben már nem ugyanazok lesznek a szereplők. De azért kíváncsi vagyok rá.