Szekeres Viktor

Büntet az Alvin és a mókusok 3 előzetese

A magyar címmel egyelőre még nem rendelkező Alvin és a mókusok 3 előzetese nagyjából azt hozza, amit a filmtől is várhatunk. A siker pedig ismét csak garantáltnak tűnik.

Megérkezett az Alvin és a mókusok harmadik részének, az Alvin and the Chipmunks - Chipwrecked-nek az új előzetese. A film premierjét december 16-ra tűzte ki a gyártó stúdió, a 20th Century Fox, ami azért érdekes, mert így lehetősége nyílik a Warnernek és a Sherlock Holmes 2-nek visszavágnia, ugyanis 2009-ben is azonos napon került mozikba a két filmsorozat éppen aktuális epizódja.


Persze a nagy csata csak Amerikára igaz. máshol már nem feltétlenül ugyanazon a héten lesz látható a két film, mindenesetre akkor, az Alvin és a mókusok 2. része 219, míg a Sherlock Holmes 209 millió dollár bevételt produkált. Előbbi szereplése egyébként azért is figyelemreméltó, mert az első Alvin és a mókusok is hasonló, 217 milliós eredménnyel zárta mozis pályafutását.

A harmadik Alvin és a mókusokban a következő színészek vonulnak föl: Jason Lee, David Cross, Jenny Slate, Justin Long, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney, Amy Poehler, Anna Faris és Christina Applegate. A rendező pedig Tim Hill és Betty Thomas után Mike Mitchell lesz, aki korábban olyan filmeket készített, mint a Tök alsó, a Shrek a vége, fuss el véle! vagy a Szuper felsőtagozat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #11
    Tudom. Olvasd el még egyszer. Leülhetsz, egyes.
  • donceleger #10
    Nekem mindegy, csak valaki magyarázza el nekem, hogy mit jelent az, hogy büntet??? Mikor büntetni egy előzetes? Egy akciófilmnél vágom, hogy összeszedik a legkeményebb jelenetet és ügyesen összevágják a trailert és odadobják a nézőknek, de egy ilyen családi film mikor tud büntetni?
  • kalapos01 #9
    Argó az, úgy szép. Nem szleng.
  • Zombee #8
    A szleng olyan csoportnyelv (szociolektus), mely kis létszámú, sok időt együtt töltő, azonos foglalkozású vagy érdeklődési körű csoportokban születik, és fontos társas szerepet tölt be ezekben a közösségekben: erősíti az összetartozás érzését, és elkülöníti az adott közösséget a többitől. (Az a felfogás, mely szerint szleng a modern nagyvárosok – elsősorban fiatalok által beszélt – alacsony szintű népnyelve, melynek szókincse jelentős részben a tolvajnyelvből származik, még manapság is elég elterjedt vélekedés, bár a modern szlengkutatásban már meghaladottnak számít.)
  • tommygear #7
    viktor
  • Beast Machine #6
    Tudtad, hogy a szleng a köznyelv? Ha felsőmagyarul akarsz cikket olvasni, javaslom inkább az Élet és Irodalmat az esgé helyett.
  • Zombee #5
    Pedig találó a cím. Büntetés végignézni :).
    Nem tudom, ki hogy van vele, de ezek a régi rajzfilmek digitális újkori verziói egytől egyig szarok. Eleve gagyi, ahogy kinéz, és még tesznek hozzá egy, az eredetit megerőszakoló "sztorit".
  • Victor1103 #4
    úgy-úgy! EGY ÚJSÁGÍRÓ NEM HASZNÁL SZLENGET!
  • zetortraktor #3
    Fúúúj, szleng! Fúúj! AZ újságírót onnan lehet megismerni, hogy nem használ szlenget. Azért nem semmi, hogy pár pukkancs kommentelő min képes problémázni.
  • Laslow #2
    Hagyjuk már a szlenget a cikkekből, főleg a címükből! Könyörgöm, újságíró lennél!