Szekeres Viktor

Vadítóan néznek ki a Men in Black 3 fegyverei

A hétvégén rendezett képregényes seregszemlén, a San Diegói Comic Con-on a Sony kiállította a Sötét zsaruk harmadik részében használt fegyvereket, illetve a filmben fegyverként használt kellékeket.

A napokban befejeződött Comic Con-on nem csak filmekkel, képregényekkel és sorozatokkal kapcsolatos előadásokra lehet járni, hanem rengeteg kiállított tárgyat is szemügyre lehet venni. Természetesen a Men in Black 3, azaz a Sötét zsaruk 3 is képviseltette magát a képregényes seregszemlén - többek között egy fegyveres kiállítás keretében, hiszen kiállították a harmadik részben használt kellékeket.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az, hogy a Men in Black részt vesz a Comic Con-on már csak azért sem meglepetés, mert maga a filmsorozat is egy képregény alapján készült el annak idején, még 1997-ben. A Lowell Cunningham által készített képregényből egyébként egy elég sikeres animációs sorozat is készült, s az Amerikában május 25-én bemutatásra kerülő MIB3-ról sem nagyon lehet elképzelni azt, hogy ne aratna sikert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Freddycom #6
    Aaaaah, felajzottam.
  • wraithLord #5
    Furcsálltam volna, ha tényleg vadítóan néznek ki. Elvégre a MIB egy komédia, nem pedig halálkomoly idegeninváziós sci-fi. A fegyverek pedig pont olyanok, amilyeneknek ez alapján elvárja az ember.
    Gondolom a filmben azért nem úgy fognak kinézni, mint valami ezüstre fújt műanyag kacatok, hanem nyomnak rájuk egy kis effektet is. De nem túl sokat... :)
  • endrev #4
    Ja, a korábbiak jobbak voltak. De mivel ez a múltban játszódik állítólag, ezek a fegyverek a korábbiak, valószínűleg ezért olyan bénák.
  • RoyalPredator #3
    Ez minden negatív jelzős, csak nem Vadító.
  • EnxTheOne #2
    Szarok.
  • leeloodallas #1
    Vadítóan??? Ki az a aberrált barom, aki ezektől bevadul??? A Viktorok mind ilyen szenzációhajhász hazugságokból élnek meg?