Szekeres Viktor

Végre jön a Sin City 2

Robert Rodriguez nem csak a Machetéhez készít második epizódot, hanem a Sin City-hez. A Frank Miller forgatókönyve alapján tervezett folytatást már jó ideje tervezik, de úgy tűnik idén valóban realizálódhat.

Ahhoz képest, hogy a hírek alapján azt gondolhatnánk, hogy a Comic Con Robert Rodriguezről szólt, a helyszínen ez abszolút nem tűnt így. A San Diegóban rendezett, képregény-, film- és sorozatfanatikusok által célba vett rendezvényen ugyanis a mexikói rendező hiába kapta meg a szervezőktől legnagyobb, H-termet, paneljére mindössze ezren voltak kíváncsiak, miközben más, kisebb termekbe már órákkal a panelkezdés előtt nem lehetett bejutni.

Rodriguez, mint azt említettük, szerencsére a közönséget elárasztotta információkkal, hiszen amellett, hogy a Machete második és űrben játszódó harmadik részéről beszél, elmondta, hogy Frank Miller befejezte a Sin City második részének forgatókönyvét, s a forgatás akár év végén is elkezdődhet. A Sin City 2 ismét csak több Frank Miller-történetet fog feldolgozni. Ezek közül az egyik, a képregény formájában már jól ismert Dame For A Kill (Ölni tudnál érte) lesz, a másik kettő viszont teljesen új. Ez utóbbiak közül az egyik címe már nyilvánosságra került: The Long Bad Night. Azt egyelőre nem tudni, hogy mely színészek tudnak visszatérni, az viszont biztos, hogy az Ölni tudnál érte történetében szerepel Marv és Nancy, akiket az első filmben Mickey Rourke és Jessica Alba alakított.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KillerBlue #4
    Kár, hogy Alexis Bledel gyönyörű kék szemeit ezúttal valószínűleg nem csodálhatjuk meg.
    Egyébként: Kis hasonlóság?->The Bunraku
  • alien47 #3
    Mar reg a 3. vagy 4. reszrol kellene ennek a cikknek szolnia....
  • NEXUS6 #2
    Jó volt a Vasutasváros első része is. meg szeressük a Rodrígezt is, szal gyühet.
  • TreDoR #1
    Sin City-bol akárhány johet