Szekeres Viktor

Így fog kinézni az új Hulk

A The Avengers-mozifilm összes hősét megcsodálhattuk már a Marvel Studios Comic Con-ra készített grafikáin, mindössze Hulkkal maradt adós a stúdió. Szerencsére ezt a hiányt sikerrel pótolták.

A San Diegóban megrendezésre került Comic Con utolsó napjára is tartogattak csemegét a Marvel Studios képviselői, hiszen a Bosszúállók (vagyis a Bosszú angyalai) mozifilm utolsó főhősét, Hulkot is bemutatták egy grafikán. Hogy ez a Hulk mennyire fog hasonlítani a filmbéli Hulkhoz, majd akkor derül ki, ha elkezdenek záporozni ránk a hivatalos reklámanyagok, mindenesetre azt muszáj megjegyezni vele kapcsolatban, hogy Eric Bana és Edward Norton után rövid időn belül már a harmadik színész, Mark Ruffalo próbálkozik meg az életre keltésével.

Az Amerikában május negyedikén bemutatásra kerülő The Avengers-mozifilmet, mi ismét jóval hamarabb láthatjuk, hiszen a Vasember 2 és a Thor mintájára több mint egy héttel Amerika előtt, április 26-án kiderülhet a hazai rajongók számára, hogy mit sikerült összehoznia Joss Whedon rendezőnek és csapatának. A filmben Hulk mellett többek között Vasember, Amerika kapitány, Thor és Sólyomszem is szerepelni fog.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ffxi #5
    Mi a különbség? :S
  • sajtosnudli #4
    Nekem jobban tetszett az előző.
  • Lejti3 #3
    cstommy: biztos vagy benne?
  • cstommy #2
    Olyan mint az előző XD
  • fika ferenc #1
    "Így fog kinézni az új Hulk" - miközben nyuszifület mutat az ujjával lol