Szekeres Viktor

Így néz ki a Marvel új szuperhőse, Sólyomszem

Lehet, hogy nemsokára Sólyomszem és Fekete Özvegy is saját filmet fog kapni a Marvel Studiostól, de egyelőre még csak a The Avengers szereplőiként fogunk belőlük többet látni, mint a Thorban vagy a Vasember 2-ben.

A Marvel Studios a San Diegóban jelenleg is zajló Comic Con-on minden nap tartogat meglepetést a képregények rajongói számára. Többek között nap, mint nap nyilvánosságra hoznak pár képet a készülő The Avengers-film karaktereiről. Az itthon a Bosszú angyalaiként és Bosszúállókként is emlegetett The Avengers-ben olyan szuperhősök fognak szerepelni, mint Vasember, Amerika kapitány, Thor vagy Hulk. Előbbi kettőről már megjelent egy-egy grafika, bár ezek nem generáltak nagyobb visszhangot. Annál inkább azé a két karakteré, melyek eddig csak mellékszereplői státuszban voltak.

Klikk ide! Klikk ide!

Természetesen Sólyomszemről és Fekete Özvegyről van szó: előbbi a Thorban, utóbbi a Vasember 2-ben tűnt fel egy rövid időre. A pletykák szerint mind Jeremy Renner (aki a Mission Impossible- és a Bourne-sorozatban is érdekelt), mind Scarlett Johansson esélyes arra, hogy az elkövetkező évadban karaktere saját Marvel-filmet kapjon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Old PS Fanboy #14
  Ez borzalmas.
 • Zolivok #13
  hühühühhülye barom
 • cateran #12
  Ize..orulok, hogy bevetel tekinteteben az USA vs egesz vilag mecsen nem az USA nyer...
 • Dynamic #11
  "Így néz ki a Marvel új szuperhőse, Sólyomszem"

  Mivel a korábban bemutatott kiszivárgott trailerben és a még korábbi plakáton már rajta volt, így ez a cikk nulla hírértékkel bír.
 • Inquisitor #10
  THOR
  Háttérben Odin apu és Loki tesóval
  Mr. Nicholas Joseph Fury
 • m minnifield #9
  szerintem sokkal érdekesebb az a dolog, hogy én a 80-as évek végefelé meg a 90-es elején a fél karomat odaadtam volna pár képregényfilmért, pedig az tényleg egy más kor és más rendszer volt, míg most amikor a netnek hála azt a képregényt olvashatjuk amit csak akarunk, szinte ugyanolyan ismeretlenek a hősök mint akkor. egy kis réteg junkie van és kb. ennyi. a suliban rengetegen ismerték hulkot, amerika kapitányt, a fantasztikus 4-est, pókembert, thort meg a többieket, pedig alig volt "piaca" ennek a műfajnak. ismétlem, 80-as 90-es évek...
 • Pitterix #8
  Csináljanak minél többet!
  Akár az egész DC Comics és Marvel világot.
  Én vevő vagyok rá, ahogy sok millió más ember is.....
 • winnie #7
  "Igazából hálivúd már inkább csak az amerikaiaknak akar filmet csinálni. "

  ez teljes félreértés.

  hollywood EDDIG csak az amerikaiaiknak csinált filmeket. most viszont sokkal inkább készít filmeket a nemzetközi piacokra.

  pár évvel ezelőttig sok film a bevétele nagyobb részét amerikában termelte meg. ma viszont a legnagyobb sikerek a világ többi részén aratnak.

  az idei legnépszerűbb filmek közül:

  transformers 3: Domestic: $317,304,000 39.0% + Foreign: $496,070,967 61.0%
  harry potter utolsó: Domestic: $240,747,000 34.7% + Foreign: $452,700,000 65.3%
  karib 4: Domestic: $237,710,309 23.1% + Foreign: $791,400,000 76.9%
  halálos iramban 5: Domestic: $209,276,125 34.7% + Foreign: $393,999,820 65.3%
  kung fu panda 2: Domestic: $160,458,602 27.2% + Foreign: $430,265,829 72.8%

  de még a nemzetközileg elvileg ismeretlen thor is: Domestic: $179,793,188 40.3% + Foreign: $265,976,525 59.7%

  mint ahogy az idei xmen is többet hozott nemzetközileg. persze ezt lehet azzal magyarázni, hogy a világ megszerette a szuperhősöket és most már fogyasztja őket, de ez is azt jelenti, hogy a nemzetközi piac a fontosabb. (az első 3 x-men film amerikát érdekelte - a wolverine már 51%-nyira a világot, most meg 60% az arány.)

  ergó ez: "Az amerikai közönségnek tökéletesek az ilyen filmek, amúgy meg mindenki le van szarva." megint csak nem ugaz.
 • opeca #6
  Igazából hálivúd már inkább csak az amerikaiaknak akar filmet csinálni. Meg lehet nézni az utóbbi években mi volt a trend. Amerikában még bejött, máshol már bukott.

  Ez a képregényezés is csak ezt támasztja alá. Kint majdnem olyan kultusza van a képregénynek, mint Japánban a mangáknak.

  Az amerikai közönségnek tökéletesek az ilyen filmek, amúgy meg mindenki le van szarva. Ennyi, rájöttek, hogy jó filmet már nem nagyon tudnak csinálni így nem rizikóztak, szűkítik a piacot, ahol csak lehet és erre ezek a marveles stb. filmek teljesen jók.
 • Betonparaszt #5
  Na és? Kit érdekelnek az átlagemberek?