Szekeres Viktor

Megérkezett a The Avengers első plakátja

A kamerás és a nagyfelbontású előzetes netre kerülése között a Marvel egy plakáttal kedveskedett azoknak, akik már várják a jövő májusban bemutatásra kerülő The Avengers-filmet.

Bár egyelőre hivatalos formában még nem található meg a Bosszú angyalai-mozifilm első előzetese (az csak az Amerika kapitány nézőinek jár), azonban egy plakáttal már vigasztalódhatnak a keményvonalas rajongók. Igaz, a kiadott anyagon egyelőre még nem a szereplők vannak, hanem mindössze egy logó, valamint a film premierjének dátuma.

Az Amerikában 2012. május negyedikén bemutatásra kerülő képregényfilmben olyan szuperhősök fognak összejönni, igazságot osztani és világot megmenteni, mint Vasember (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Amerika kapitány (Chris Evans), a Thorban rövid ideig feltűnő Sólyomszem (Jeremy Renner), Hulk (Mark Ruffalo), de láthatjuk még Fekete Özvegyet (Scarlett Johansson) is. A csapatnak leginkább Lokival (Tom Hiddleston) fog meggyűlni a baja a Joss Whedon vezérletével a Comic Con idejére egy kis forgatási szünetet tartó filmben.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • barcames #3
    ez oszt nagy plakát
  • gErIbÁ #2
    hát az alap!
  • Laza #1
    S. L. Jackson hun marad??