Szekeres Viktor

Az első kép Ridley Scott Alien-előzményfilmjéből

Eredetileg A nyolcadik utas: a Halál előzményfilmjét akarta elkészíteni Ridley Scott, de végül a Prometheus saját identitással rendelkező produkció lett, melynek ki tudja, talán a második része is elkészülhet.

Nem sokkal a 20th Century Fox Comic Conon megrendezésre került panelje előtt a stúdió szétküldte a sajtónak Ridley Scott új scifijének, a Prometheusnak az első promóciós képét. Mint az ismeretes, a Prometheus eredetileg egy előzménynek indult az Alien-sorozathoz, de végül önálló produkcióvá nőtte ki magát, leginkább Damon Lindelof közreműködésének köszönhetően.

Klikk ide!

A tavaszról június nyolcadikára halasztott bemutatóval rendelkező, 3D-ben forgatott film főszereplői között ott találjuk Noomi Rapace-t, Michael Fassbendert, Charlize Theront, Idris Elbát, Sean Harrist, Kate Dickiet és Logan Marshall-Greent is. Azt pedig, hogy a kép pontosan mit is ábrázol, a rajongók dolga lesz eldönteni. Mindenesetre kombinálásra feltétlenül lehetőségeket ad.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #32
    ha alan dean foster írta volna, akkor nem egy béna álnéven és 2000 példányban adják ki, és talán még a filmkészítők figyelmét is felkeltette volna. mert bizony ezt a könyvet én írtam.
  • zolik #31
    edit: ha pl Alen Dean Foster vagy S. Perry írta volna ezt a könyvet ugyan ezzel a storyval mindenki bólogatna, így pedig marad a fikázás.
  • zolik #30
    tehát ha az találja ki hozzá az "eredetet" aki írta annak jobban igaza van, mint ha más valaki tenné? ezen az alapon az összes Aliens, Predator és AvP könyvek mind kuka, mert nem az alapművek szerzői írták?

    ez kb olyan mintha valaki írna egy saját storyt ami a Warcraft világában játszódik de rásütik páran a "hülyeség" bélyeget mert nem egy "hivatalos" írta? Ilyen alapon az össze szerepjáték - RPG - kuka mert nem az eredeti író a mesélő...
  • asgh #29
    Egyik sem lesz igaz, mert mindegyik fikció. Az más kérdés, hogy melyik érdekel. Nemere István haveri körének álneves haknija kétségtelenül kevésbé kelti fel a figyelmemet, mint ha az eredeti Alien írója és rendezője talál ki valamit. Ami persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy jobb is lesz.
  • kalapos01 #28
    Mi az hogy nem hasracsapós? Leírja, hogy szerinte hogy kerültek oda. Én is leírhatom, hogy szerintem hogy kerültek oda, de attól még nem lesz igaz. Akkor lesz igaz, ha az írja le, aki készítette a történetet, vagy aki megkapja a megírás jogát. Nyilván egy XY Magyarországrl tudja, miM
  • zolik #27
    Én több éve (kb 4) olvastam, és nem hasracsapós. Leírja, hogy hogy kerültek az utazók az LV-426-ra és hogy miként találkoztak az első idegenekkel.
  • kalapos01 #26
    Az ilyen álneves magyar írók által írt hasracsapós könyveket mindig óvatosan közelítem meg.
  • zolik #25
    Akit érdekel egy alternatív előzmény annak kötelező a "A végső vesztes a halál" könyv. "E regény közvetlen, alternatív folytatása A nyolcadik utas a halálnak és A bolygó neve: Halálnak. A harmadik és negyedik mozifilmmel szemben végre megoldást kínál az Alien-univerzum mindeddig megválaszolatlan kérdéseire. "
  • hitman08 #24
    Dehogynem. Kíváncsi vagyok, orrmányos barátunk hogyan akadt össze a dögökkel.
  • sandor8206 #23
    Volt kiforrott koncepciója R. Scottnak Alien-előzményre, csak az semmilyen téren nem egyezett a Fox-stúdióéval, kb. 1 dologban tudtak megegyezni, hogy 3D legyen.