Szekeres Viktor

A Robin Hood újabb ütős előzetese

Megérkezett a Ridley Scott-féle Robin Hood legújabb előzetese, melyben Russell Crowe egyre jobban hasonlít Gladiátorbéli önmagára. A filmre már csak három hónapot kell várnunk.

Aki nem szereti az amerikai focit, az is örülhet, amikor elérkezik a Nagydöntő, a Super Bowl ideje, hiszen egyrészt fél évig nem fog hallani a sportágról, másrészt pedig remek, 30-45 másodperces filmelőzeteseket láthat.


Ez persze nem csoda, hiszen a 100 milliós nézettségű sportesemény közben a legegyszerűbb elhinteni az emberek fejében azt, hogy mely filmeket kell mindenképp látniuk a közeljövőben. A Universal saját portfoliójából többek között a Robin Hoodot tartotta alkalmasnak arra, hogy pár millió dollárral megtámogassa marketing kampányát és elkészítsen egy Super Bowl alatt sugárzandó előzetest belőle. A film premierjére május 14-én kerül sor Amerikában, de mi már egy nappal korábban láthatjuk idehaza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #16
    Mármint a Tüzes íjász nagyon jó :):)
  • Etinger #15
    Jujj, az nagyon jóóó =D Uma Thurman... Patrick Bergin volt abban, és nekem az annyira nem tetszett.
  • morden #14
    Szerintem nem volt valami látványos az előzetes , mintha egy hétköznapi kertévés film bemutatóját túrbózták volna fel egy kicsit, a bemutatóban látott csatajelenetek már egy évtizede is cikik lennének ( hansúlyozom, hogy saját szubjektív vélemény )
  • Aldo Moro #13
    Tök igazad van és még kihagytad a Tüzes íjászt, ami spagettiwestern szagú, de nekem tetszik és van még amiben Uma Thurman a csaj (a fickó neve nem jut eszembe), az sem rossz.
  • Zombee #12
    Itt a bukást az fogja eldönteni, hogy mennyire áramlik be a tömeg az első időszakban, és mennyire fog elterjedni hamar, hogy a film szar. Miért, és miért? Superbowl nagydöntőben bemutatott, látványos előzetes, Robin Hood nevének kiejtése, majd a plakátokon nagy betűkkel szerepel hogy a Gladiátor rendezőjének/alkotóinak filmje. Ezek így megadják az alapot, hogy a film biztosan jól fog nyitni. Valószínűleg nagyot bukni sem fog, látványos kalandfilmnek tűnik, lesz benne minden, nagy csaták, szerelem, Russel Crowe, Kate Blanchett... valószínűleg a nagy tömegeknek ez elég is lesz.

    De ha megnézzük a tartalmat... partraszállás? Monumentális csaták? Mi köze ennek Robin Hood-hoz? A sherwood-i erdő szerves része Robin Hood történetének, az erdőben rejtőzködő törvényenkívüliek, akik sose voltak ennyien. De az átlag mozinéző, aki délutánra, estére csak egy látványos popcorn mozit akar magának, leszarja ezeket, úgyse tudja, ki az a Robin Hood.
  • Etinger #11
    "és nagy film alig volt belőle" speciel ez nagyon nagy tévedés :)

    The Adventures of Robin Hood (1938) -> iszonyú jók a színek, meg az egész film, imádom... ennek van HANGULATA, Robin Hood -> Errol Flynn - nagyon híres színész... akárcsak a film.

    Robin and Marian - idősebb Robin, Connery nagyon jól játszik.. szerintem nagy film ez.. bár oké, vitatható.

    Aztán volt egy klassz Disney mese is.. ami hozzátett a legendához :D:D

    ..és persze a '91-es Tolvajok fejedelme... ezek mind jók. Az első és utolsó a felsorolásomban pedig különösen jók! Szóval... van itt egy léc amit meg lehet ugrani. Kérdés menni fog-e. Az EDDIGIEK alapján szerintem NEM. De ez szubjektív, mindenki döntse el maga :)
  • tomcsa4 #10
    Szeritnem nem lesz bukta, mert az emberek kíváncsiak rá. Rlőzetes ide vagy oda. Hogy miért? Mert elég népszerű a Robin Hood "világa", és nagy film alig volt belőle. Csak az ilyen ismeretlen TV csatornákon vannak feldolgozások, azokat meg szeritnem a kutya nem nézi.
  • Narxis #9
    Én biztos megnézem, nekem tetszik trailerek alapján.
  • Etinger #8
    Kérem tegyék meg tétjeiket :D
  • Etinger #7
    Mikor bemutatják már kifog derülni, bukik-e... addig meg lehet találgatni :)