Szekeres Viktor

Adam Sandler filmjéből készül Charlie Sheen új sorozata

Charlie Sheen nemsokára komédiapilotot fog forgatni, mégpedig Adam Sandler 2003-as Ki nevel a végén? (Anger Management) című komédiája alapján. A széria főszereplője Jack Nicholson karaktere lenne.

Alig pár napja derült ki, hogy Charlie Sheen szeptemberben tér vissza a tévéképernyőre, hogy részt vegyen a Comedy Central sztáralázó műsorában - olyan lecsúszott hírességeket követve, mint Pamela Anderson és David Hasselhoff. Most pedig a színész maga jelentette be, hogy már előkészületben van új sorozatterve. Ez annyira friss, hogy egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy melyik stúdió fogja gyártani, azt pedig pláne nem, hogy mely csatorna hajlandó fizetni érte, annyi azonban biztos, hogy a komédia a Ki nevel a végén? című Adam Sandler-film alapján fog készülni.


A színész Joe Roth producerrel áll össze, hogy a sorozat tervét eladja tervük szerint a Lionsgate TV-nek, mely, ha az elnyeri a tetszésüket, akár egy teljes évadot is elkészíthet belőle, valószínűleg egy kisebb csatornára, a Két pasi meg egy kicsi költségvetésének töredékéért. Sheen Jack Nicholson filmbéli karakterét játszaná a tervezett sorozatban, ő próbálna segíteni dühkezelési problémákkal küzdő kliensein, miközben persze sajátmaga is komoly haragtartási problémákkal néz szembe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!