Szekeres Viktor

Tom Hanks is tévésorozatban fog szerepelni

Tom Hankset is elcsábította a tévésorozatok világa, hiszen a színész nemsokára fel fog tűnni Tina Fey komikus sorozatában, A stúdióban. Arról, hogy milyen szerepet fog alakítani, egyelőre nincs információ.

Tom Hanks Twitteres követői értesülhettek először arról a hírről, hogy a népszerű színész tévésorozatban fog szerepelni. Hanks nem is olyan régen tette ugyanis közzé, hogy elvállalta Tina Fey felkérését A stúdió című komédiában való szereplésre. Az 30 Rock eredeti címen futó sorozat jelenleg az 5. szezonjában jár Amerikában és már az is biztos, hogy ősztől visszatér egy hatodikra.

A stúdió egyébként éppen arról híres, hogy neves színészeket szerez meg egy-egy vendégszereplés erejéig, már többször szerepelt a sorozatban Julianna Moore, Matt Damon vagy Jon Hamm, de feltűnt benne Oprah Winfrey és Susan Sarandon is. Tom Hanks utoljára tévésorozatban nagyjából 30 éve tűnt fel, a Family Ties pár epizódjában. (Azóta akadt más széria is, ahol saját magát játszotta, valamint a Saturday Night Live-nak is nyolc alkalommal volt a műsorvezetője.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!