Szekeres Viktor

Megvan a The Office új főnöke?

Ha eredményesen zárulnak a tárgyalások, akkor James Spader csatlakozhat a The Office szereplőgárdájához. Azonban meglepő módon nem az irodisták főnökeként, amely posztra karaktere pályázott az évadzáróban.

A TvLine infói szerint az NBC lehet, hogy úgy fog dönteni, hogy visszahozza James Spadert a The Office című sorozatába. Mint az köztudott, a The Office-ból hét évad után távozott az addigi főnököt, Michael Scottot alakító Steve Carell, s a csatorna azóta próbálja megtalálni utódját. A sorozat évadzáró epizódja egyébként erről a keresésről szólt, hiszen afféle kikacsintásként a széria karakterei is próbáltak maguknak állásinterjúk segítségével főnököt szerezni.


Ezen sorozatbéli állásinterjúk során tűnt fel Spader Robert California szerepében, olyan színészek társaságában, mint Ray Romano, Ricky Gervais vagy Jim Carrey. Azonban az NBC lehet, hogy nem is az irodai dolgozók közvetlen főnöke szerepében hozná vissza a színészt és karakterét, hanem új cégvezetőként, aki Kathy Bates karaktere helyébe lépne, ugyanis a színésznő tavasszal indult sorozata, a Harry's Law miatt nem nagyon tudna The Office-t forgatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)