Szekeres Viktor

Megszűnt sorozat kerül vissza a képernyőre

Bár Amerikában a Fox csatorna egyszer már levette műsoráról a Running Wilde című komédiát, az április végére ismét visszatér a képernyőre, hogy a már leforgatott, de adásba még nem került epizódjaival hódítson.

Úgy tűnik, hogy az amerikai Fox csatorna egyik leánya segítségével megpróbál a nézők kedvében járni, ugyanis a decemberben a műsorról levetett Fox-sorozat, a Running Wilde április 28-tól visszakerül a képernyőre, hogy az eddig adásba nem került négy epizódját is megnézhessék a rajongók. A döntésben a csavar az, hogy pótlásra nem a Foxon kerül sor, hanem a Fox egyik kábeles csatornáján, az FX-en.


A Running Wilde a tervek szerint az Archer című zseniális animációs sorozat helyét fogja átvenni négy héten át, míg a 10-13. epizódok lefutnak. A szituációs komédia elé ősszel még nagy várakozással tekintettek a rajongók, azonban a csatorna elég hamar szembesült azzal, hogy nem túl sok embert érdekes az Ítélet: család készítőinek új sorozata, hiába volt a főszereplő Will Arnett és Keri Russell.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!