Szekeres Viktor

Megérkezett a The Expendables 2 első plakátja

Egyelőre még szinte semmit sem tudni a The Expendables - A feláldozhatók folytatásáról, azonban a Lionsgate stúdió komolyan veszi a film reklámozását, így az első plakátjai már fel is tűntek Cannes városában.

Egyelőre még azt sem tudni, hogy ki rendezheti a The Expendables - A feláldozhatók második részét vagy, hogy mikor kezdődik el a film forgatása, azonban a FirstShowing.net már rá is talált az alkotást reklámozó plakátra Cannes-ban. A 2012. augusztus 17-i amerikai premierrel rendelkező filmnek egyelőre egy biztos pontja van: Sylvester Stallone, aki bár sem írni, sem rendezni nem fogja a filmet, abban mindenképp szerepet vállal, még akkor is, ha korábbi karaktereivel ellentétben itteni figurája, Barney Ross cseppet sem volt emlékezetes.

A Nu Image kiadta egyébként a második rész szinopszisát, ami szerint ezúttal a zsoldosok személyes ügyben tesznek ezúttal rendet. Egy küldetésen ugyanis brutálisan végeznek Toollal (Mickey Rourke) a csapat szívével és lelkével, mire társai bosszút esküsznek. Azonban nem csak bennük kavarognak gyilkos indulatok, hanem Tool fiatal és vad lányában, Fionában is, aki ugyancsak felkerekedik, hogy levadássza apja gyilkosait. Őt azonban egy kegyetlen diktátor elfogja és váltságdíjat követel érte.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rumkola #15
    az, háborús dráma :DDDDD
  • Hugo Chavez #14
    Zsanklód lesz a meglepi szereplő.
  • grebber #13
    Arról még nincs info,hogy esetleg lesznek-e új sztárok a filmben?
  • zetortraktor #12
    Azért durva lenne, ha valaki szerint a Rambo akciófilm. Tán negyedórát sem akcióznak. Inkább háborús dráma, vagy felőlem lehet szörny film is, amiben John barátunk a szörny. :))) De akció tuti, hogy nem. Ahhoz akció is kéne.
  • Bhalage #11
    nem kell alaptortentet csak meg tobb AA-12 jelenet meg egy halom cafat hulla es egy tartalykocsi paradicsomle es kesz
  • Merces #10
    ..Hát igen a Rambo 1 ott van a tiltott filmek listáján , meg az Összeomlás, ilyen deviáns filmeket menapság már csak kis kábelcsatornák sugározhatnak büntetlenül......
    Apropó ismertek még hasonló kvázi tilltott mozikat?
  • cateran #9
    "mert a Rambo nem is akciófilm volt,"

    Wait, what?

    " Eleve csak egy embert ölnek meg benne"

    Igy-igy..ez az igazi ismerve az akciofilmeknek...Atyaisten, hogy tudtal ekkora barom kommentet osszehozni?
  • JohnR #8
    A Rambo, szerintem is nagy hatással volt a nyolcvanas évek akciófilmjeinek stílusára. Az első rész egy kőkemény drámába oltott akciófilm volt, mely egyaránt sikeres volt mind a közönség, mind pedig a kritikusok körében. A folytatások már sokkal nagyobb hangsúlyt helyeztek az akcióra, de azért a drámai szál is mindig ott húzódott a háttérben - hogy milyen mélységig azon lehet vitatkozni, a negyedikbe mondjuk, elég erősen érződik.
    Ezek azok a filmek, amik 30 év távlatából is jó újranézni. Stallone két olyan karakter tett le az asztalra (Rocky és Rambo, igaz ez utóbbit David Morrell teremtette meg a hetvenes évek elején), amit még évtizedekig szívesen visszanéz az ember és egy szinten emlegethetjük a Terminátorral, Indiana Jonessel és még sok mára klasszikus filmes karakterrel.
  • adler30 #7
    Hát a Rambo 4. állat volt
  • kalapos01 #6
    Rambp = Rambo.