Szekeres Viktor

A premierje első napján rekordot dönt a Halálos iramban 5

Amerikában majdnem mindegyik IMAX-moziban meg lehet nézni a Halálos iramban: Ötödik sebesség digitálisan feljavított verzióját. A csúcsdöntés garantált, a mozis nyár ezennel hivatalosan is kezdetét vette.

A Universal stúdió nemrég határozta el, hogy IMAX-formátumban is bemutatják a Halálos iramban: Ötödik sebességet (Fast Five), most pedig arról adhatunk hírt, hogy e bemutató rekordot fog dönteni, hiszen 245 IMAX-moziban lehet majd megnézni a filmet. A Paul Walker és Vin Diesel főszereplésével készült filmet Amerikában a héten mutatják be összesen több mint 3500 multiplexben.

Azonban akadnak szerencsés országok, ahol már műsorra is tűzték az új Halálos iramban-filmet. Ausztráliában például egy azon napon került mozikba, mint a Thor, s a nagy küzdelemből az autós film került ki győztesen 10,7 millió dollárral - a képregény-adaptáció a 6 milliót sem érte el. De hasonlóképpen remekül mutatkozott be Justin Lin rendezése Nagy-Britanniában, Új-Zélandon és Koreában: 957 moziban összesen 24 millió dollár bevételt könyvelhetett el a Universal. A film mindegyik országban felülmúlta hatalmas sikerül elődjét, a Halálos iramot, azaz a széria negyedik epizódját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!