Szekeres Viktor

Látványos képek érkeztek a Silent Hill 2-ből

Derekasan dolgoznak a Silent Hill: Revelation 3D forgatásán a filmesek, s közben a marketingesek is szép lassan csepegtetik az információkat a folytatásfilmről, melyet Michael J. Bassett rendez.

Újabb képek érkeztek a Silent Hill: Revelation 3D forgatásáról, ráadásul az egyik a keményvonalas rajongókat is izgalomközeli állapotba fogja hozni, hiszen úgy tűnik, hogy Pyramid Head (Piramisfej) van rajta. Persze ezek az anyagok sem árulnak el sokat a készülő filmről, azonban láthatjuk, hogy Michael J. Bassett rendező milyennek képzeli el saját Silent Hill-univerzumát.

Klikk ide! Klikk ide!

Az Adelaide Clemens, Kit Harington, Radha Mitchell, Sean Bean, Deborah Kara Unger, Carrie-Anne Moss és Malcolm McDowell főszereplésével készülő második Silent Hill-mozifilm főhőse Heather Mason lesz, akinek egész élete meneküléssel telik édesapja oldalán. Heather olyan veszélyes erők elől próbál rejtőzködni, melyek létét maga sem érti. Azonban a 18. születésnapját betöltő lány egyszercsak rájön, hogy ő nem az, akinek hitte magát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #2
    És ezt szépen meg is fogalmaztam xd
  • Tower Guard #1
    Húh, nagyon ezt a filmet már nagyon várom!