Szekeres Viktor

Új képek a Men in Black 3-ból

Még több százat kell aludni a harmadik Men in Black-mozifilm premierjéig, de hála a folyamatosan készülő lesifotóknak, megnézhetjük, hogy nézett ki K ügynök 30-40 évvel fiatalabb K ügynökként.

Miközben arról lehet olvasni, hogy miképpen csúszik a Sötét zsaruk 3, azaz a Men in Black III folytatása, új fényképek tűntek fel a neten, köszönhetően a The Daily Mailnek. A jelenleg New York városában forgó scifi-folytatásban, mint arról már korábban is beszámoltunk, nagy szerepet fog játszani az időutazás. A képeken Will Smih J ügynöke mellett ugyanis nem mást láthatunk, mint K ügynököt, azaz a Tommy Lee Jones által játszott karakter pár évtizeddel fiatalabb énjét, akit Josh Brolin játszik.

Klikk ide! Klikk ide!

A Sötét zsaruk 3 további szereplői között ott lesz a Slágermájerekből már jól ismert Jemaine Clement, kisebb szerepekben pedig láthatjuk még Emma Thompsont, Nicole Scherzingert és Alice Eve-et is. A tervek szerint a harmadik Men in Black-mozifilmet valamikor 2012-ben mutatják be. (A többi képet a The Daily Mail oldalán lehet megtekinteni.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #5
    Ez is eléggé válasznak hangzott. :)

    Remélem olyan lesz, mint az első rész. A másodikon inkább csak a fejemet fogtam.
  • Kferro #4
    Érdekesség, hogy a Nem vénnek való vidék-ben együtt játszott Tommy Lee Jones-szal. :)
  • xido #3
    Josh Brolin azon fickók egyike,akinek gyerekkora óta lehet követni a vásznon a fejlődését és nem tűnt el a süllyesztőben,amint felnőtt,sőt....
  • joeperry #2
    Javaslom, pótolj néhány címet "ettől a fickótól", és mindjárt megválaszolod önmagad kérdését...
  • JackSparrow88 #1
    Szerintem jó döntés volt ezt a fickót választani Tommy Lee jones fiatal énjének, mert tényleg hasonlít rá egy picit :D Az már más kérdés hogy színészként is van-e olyan jó mint legendás elődje :)