Szekeres Viktor

Megvan a Bourne-rejtély 4 főszereplője

Nem volt egyszerű a döntés, de végül a gyártó stúdió és a rendező döntött, s Jeremy Renner lett Matt Damon utódja a Bourne-sorozatban. Persze Renner nem Jason Bourne-t fogja alakítani, hanem egy új karaktert.

A Deadline értesülései szerint hosszas keresgélést követően a Universal Pictures stúdió és Tony Gilroy, rendező megtalálta A Bourne-örökség (The Bourne Legacy) című film főszereplőjét. A választás arra a Jeremy Rennerre esett, akinek a nevét a Latino Review dobta be nagyjából egy hónapja.


Jeremy Renner, miután tévésorozatával, a Zűrös zsarukkal kudarcot vallott a tévéképernyőn, Kathryn Bigelow háborús filmjében, A bombák földjén-ben (The Hurt Locker) tűnt fel és kapott Oscar-jelölést. Sőt, mi több, erre idén rá tudott duplázni, miután a Tolvajok városa (The Town) című filmben nyújtott alakítását is nominálásra érdemesnek tartotta a Filmakadémia. A színész legközelebb két szuperprodukcióban, a Mission Impossible 4-ben és a Bosszú angyalaiban lesz látható, utóbbiban Sólyomszemet alakítja majd. A Bourne-örökség forgatása szeptemberben kezdődik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #9
    Pedig éppen megszoktam, hogy a nyálas képű Matt játszik egy vérprofi gyilkológépet :) nehéz volt azonosulni vele a vásznon :)
  • bmw #8
    Hat a bombak foldje meg tenyleg nem egy nagy film....
  • winnie #7
    négy címet kérünk.
  • Murder3 #6
    inteligens sorozat?

    van 6000 ugyan olyan mászsarus hülyeség.
  • winnie #5
    hanem direkt?

    bazz, pedig én vártam a bourne 4-et, de ha ilyen rossz lett, akkor mégsem megyek el rá.
  • Rotyoka #4
    Kár volt elbaszni a trilógiát. Matt nem véletlen nem vállalta
  • kalapos01 #3
    Vajon ez mit bizonyít? Hogy ők nem értenek hozzá, vagy, hogy te nem értesz? Inkább legyen referencia egy sokak által elismert film, mint egy molnibalage által elismert gagyi.
  • Molnibalage #2
    A Bombák Földje inkább ne legyen referencia. A színész is béne volt, ahogy az egész film. Sok filmre mondtam már, hogy "eeeeeeeeeeeeeeeeeeeez, díjat...?", de ez tényleg vitte a pálmát. Nagy 0.
  • galocza #1
    ha a zűrös zsaruk = the unusuals, kár érte. intelligens sorozat -> bukta...