Szekeres Viktor

Jessica Alba dögösen néz ki a Kémkölykök 4-ben

Egyáltalán nem meglepő a hír, de Jessica Alba nem csak a Kémkölykök 4 forgatási képein nézett ki jól, hanem a hivatalos fotón is. Az augusztusban bemutatásra kerülő film egy új trilógia kezdőrésze lehet.

Novemberben kerültek ki az első forgatási képek a Kémkölykök negyedik részében szereplő Jessica Albáról, tegnap pedig megérkezett a film első hivatalos promóképe is. Robert Rodriguez legújabb családi filmje hivatalosan a Spy Kids 4: All the Time in the World címet viseli és augusztus 19-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban, természetesen 3D-ben, akárcsak a harmadik epizód.

Alba a filmben egy Marissa Cortez Wilson nevű, visszavonult kémet fog játszani, akit ismét állományba helyeznek, reaktiválnak, hogy két gyermekével együtt vegye fel a harcot a gonosz Timekeeper-rel, akinek a célja a világ leigázása. Jessica Alba mellett a filmben Jeremy Piven, Joel McHale, Rowan Blanchard és Mason Cook kapott fontosabb szerepet, de egy kis időre visszatérnek az eredeti Kémkölykök-trilógia szereplői is, azaz Antonio Banderas, Daryl Sabara és Alexa Vega. (Carla Gugino részvétele a filmben még nem nyert megerősítést.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #2
    Dögösen néz ki? Lehet meg se jelent a forgatáson, és full cgi-t tolnak helyette.. nála sose lehet tudni :D
  • ffxi #1
    Annyira nem vészes.