Szekeres Viktor

Készül a Halálos iramban 6

A Másnaposok 2 biztos kasszarobbantása mellett a nyár eleji premierek közül még a Halálos iramban ötödik része esetében lehet sejteni azt, hogy lehet bármilyen a film minősége, a közönség özönleni fog a mozikba.

Már eddig is zörgött a haraszt, voltak kósza értesülések, mostantól azonban biztosra vehetjük, hogy lesz Halálos iramban 6, mely a The Hollywood Reporter szerint Fast Six címre fog hallgatni. Mindez annak köszönhető, hogy Chris Morgan, a Halálos iramban: Ötödik sebesség forgatókönyvírója két éves leszerződött a Universal Pictures stúdióhoz, s első munkaként az autós akciófilm új epizódját kapta meg.

Morgan a Halálos iramban-sorozat gyenge közepes harmadik (kritikánk itt), korrekt negyedik és nemsokára bemutatásra kerülő ötödik részén kívül a Mobil, a Wanted és a jelenleg Magyarországon forgatott 47 Ronin szkriptjét jegyzi. Egyelőre természetesen semmit sem lehet tudni a Halálos iramban 6 történetéről, még azt sem, hogy melyik karakterek térnek vissza majd, aki azonban már látta az ötödik részt, az a stáblista utáni jelenetből sejtheti, hogy esetleg Berlinben folytatódik a sztori. (Justin Lin, a rendező egy interjújában egyébként ausztrál helyszínt pendített meg.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sanyicks #4
    Az egy kva jó film
  • mukievil #3
    Nézd meg a running scared című fijlmet a "nyálas szőkétől"! Aztán modnjad!
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Nincs bizony. Csak a nyálas szőke ne lenne benne wazzR! :(
  • JackSparrow88 #1
    Nekem eddig egyik résszel sem volt bajom, mindegyik nagyon bejött. És ez az új epizód is zsírnak tűnik. Nyugodtan jöhet a 6-os rész is csak aztán nehogy Vin Diesel nélkül mert akkor már nem lenne az igazi :D (persze eddig sem mindegyikben volt benne de maradjunk annál hogy nincsen halálos iram VD nélkül :DD