Szekeres Viktor

Újszerű interaktív előzetessel nyomul a Halálos iramban 5

Miközben Amerika és Magyarország még vár a Halálos iramban: Ötödik sebesség premierjére, a brazil nézők már pár napja láthatják a filmet. A várakozást egy interaktív előzetes hivatott megkönnyíteni.

Manapság mindenféle marketingeszközt bevetnek a stúdiók filmjeik reklámozására. Az elmúlt évben például egyre több mozgó, animált plakát került fel a netre, de úgy tűnik, hogy a tavalyi jó reakcióknak köszönhetően idén az interaktív előzetesek lesznek a legmenőbbek. A Halálos iramban: Ötödik sebesség nem az első film, mely a nézőt bevonva próbálja reklámozni magát.


Míg mi jövő héten a Thort nézhetjük meg premierfilmként, addig Amerikai a Halálos iramban ötödik részét, rá egy hétre pedig csere történik, hiszen Amerika fog Thorozni, ls itthon száguldozhatunk gondolatban Vin Dieselék és az autócsodák láttán. Mindenesetre épp ezért azt is mondhatjuk, hogy ez a trailer az utolsó pillanatban érkezett meg. Sőt, akár azt is mondhatjuk, hogy az utolsó utániban, hiszen Brazíliában már 15-én bemutatásra került a néhol Fast and Furious 5: Rio Heist alcímen vetített akciófilm, míg csütörtöktől Ausztráliában és az Egyesült Királyságban is meg lehet nézni majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #1
    Rock rágyúrt hogy nagyobb legyen mint Diesel?:D