Szekeres Viktor

Két pasi meg egy kicsi: Charlie Sheen miatt őszig nem készült több rész a sorozatból

Charle Sheen újabb kirohanásainak köszönhetően végleg leállították a Two and a Half Men forgatását az idei évadra, s hiába van szó sikersorozatról, az sem biztos, hogy valaha folytatni fogják.

A CBS és a Warner Bros. TV 2010/11-re leállította a Two and a Half Men című szituációs komédia forgatását. A döntés oka, hogy a sorozat főszereplője a médiában meglehetősen agresszív módon nekiment a készítő Chuck Lorre-nak, s amellett, hogy kritizálta tevékenységét, hol bohócnak, hol féregnek nevezte az írót, akinek (elmondása szerint) fércműveiből ő csinált aranyat.

A Two and a Half Men forgatása egyébként is állt, mert Charlie Sheent a csatorna és a sorozatot gyártó stúdió elvonókúrára utalta, de így a további forgatások keddre tervezett kezdését is elnapolták. Így a nyolcadik évad mindössze az eddig leforgatott és bemutatott 16 epizódból fog állni, és hiába van a van szó a legnézettebb szitkomról, aminek már a 9. szezonja is be van rendelve, nagy esély van arra, hogy a forgatás ősszel sem folytatódik. Más kérdés, hogy ez 250 millió dolláros veszteséget jelentene a csatornának, így előfordulhat, hogy addigra megnyugszanak a kedélyek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rol06 #5
    A jó rohadt életbe, marha... Most néztem csak utána, furcsa volt, hogy már 2 hete nem jön ki a 17. rész, erre meg ezt találom :S... Az egyik legjobb sorozat amit eddig láttam, rendeljenek neki 10 kurvát egyszerre, aztán legalább még egy évadot toljanak le valahogy... Ja 250 millió doll, ha ez igaz elég nagy még a remény a folytatásra :D
  • bmw #4
    Idiota lett sajnos...
  • adler30 #3
  • portable #2
    jó dolgában már nemtudta mint csináljon szegény Charle.
  • buklee #1
    Kár érte nagyon jó sorozat, de ez van ha a valóságban is úgy él mint a sorozatban:D