Szekeres Viktor

2013-ig biztos folytatódik az Így jártam anyátokkal

További két éven át élvezhetjük Ted, Robin, Marshall, Lily és Barney kalandjait a tévében, a sokak által az újkori Jóbarátoknak tartott Így jártam anyátokkal ugyanis folytatódni fog a 7. és a 8. évaddal.

Újabb szituációs komédia rajongói örülhetnek, hiszen ezúttal az amerikai CBS csatorna döntött úgy, hogy meghosszabbítja egyik legsikeresebb sorozatát. Az itthon Így jártam anyátokkal címen sugárzott How I Met Your Motherről van szó, mely jelenleg Amerikában a hatodik szezonját tapossa, s pár héttel ezelőtt rekordnézettséget ért el: annyian látták az adott epizódot, mint korábban még soha.


A CBS a hírek szerint epizódonként majdnem 3,5 millió dollárt fog fizetni a Fox stúdiónak az elkövetkező két évad 45-50 részéért cserébe. A fanatikusokat megnyugtatandó azt is illő hozzáfűzni a hírhez, hogy mind az öt főszereplő vissza fog térni, hiszen szerződésüket pár éve megújították, s a kedvezőbb keresetért cserébe mindegyikük beleegyezett egy esetleges 8. évadba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adamq01 #13
    De nekem magyarul kell!!!
  • winnie #12
    azért ennyi idő alatt találhattál volna egy online boltot, hogy megvedd. amazon.com.
  • adamq01 #11
    Még mindig vennék DVD-t!!!
  • adamq01 #10
    Lehet valahonnan venni DVD-t amin rajta vannak az évadok összes részei?
    Vagy, ha valakinek már van ilyenje és már nincs szüksége rá, szívesen megvenném, akár másoltan is, bármilyen formában.
  • kosina #9
    Az első évadhoz képest valóban leszálló ágban volt a színvonal szerintem is, viszont a hatodik évadra nagyon szépen összeszedték magukat, és egy-két epizód simán verte az első évadbelieket. Egyedül a Bad News, és az azt követő rész sikerült talán feleslegesen drámaira, ott viszont a Bad News Easter Eggje kompenzált némiképp. (Szándékosan nem írok részleteket, nem akarok lelőni jó néhány komoly poént.)
  • Etinger #8
    főszereplőkön KÍVÜL akárkit
  • Etinger #7
    Valószínűleg a készítők sem gondolták, hogy ennyi ideig sikeres lehet a dolog. Ha az alapsztoritól mentes simán randizós akármilyen történeteit nézzük rendben is van a sorozat, de úgy picit számomra már hiteltelen 1-1 rész, hogy tudod úgyis jön egy gikszer, és ezzel a csajjal is vége lesz stb, így felesleges is megkedvelni a főszereplőkön akárkit.

    Viszont az igazi problémám tényleg az, hogy már sok :)
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Én a 4 évadot néztem meg - és meguntam az ismétlődő gegeket.
    Nekem is az a véleményem, hogy hozza a lapos sinust, de semmi többet már.
  • WinG #5
    teljesen egyetértek. az első két évad sztem zseniális volt, nagyon jó és értelmes poénokkal, még a 3. is rendben volt, a 4.-től kezdve egyértelműen elfáradt a dolog. az 5. évadba még belekezdtem, de már nagyon unalmas volt.
  • carville #4
    Nem kell ennyire komolyan venni az "apu mesél a gyerekeknek" felállást, ez csak egy mondvacsinált indok Ted narrációjára, ami viszont már fontos eleme a sorozatnak.
    Ebbe belekötni olyan, mintha pornóból hiányolnád a jó történetet. :)

    Abban azért egyetértek, hogy a sorozat egy stabil szintet hoz, de semmi kiemelkedőt. Hétfő estékre azért megfelel.