Szekeres Viktor

Új főszereplővel folytatódhat a Két pasi meg egy kicsi

Charlie Sheen az első olyan filmsztár, akinek leépülését nagyjából az egész világ első kézből kísérheti figyelemmel az internet segítségével. A kukkolás és a bulvárhírek mellett a sorozatáról szólók háttérbe szorulnak.

Bár egyelőre semmi konkrétumról nem lehet tudni a Két pasi meg egy kicsi (Two and a Half Men) című szituációs komédiasorozattal kapcsolatban, az azonban biztosnak tűnik, hogy a kirúgott Charlie Sheen karaktere, Charlie el fog tűnni, nem fogja más átvenni a szerepet. Azonban a terepet a 9. évadtól kezdődően nem csak Jon Cryer és Angus T. Jones fogja birtokolni, hanem egy új figura is megjelenik a szériában.

Az íróknak és a CBS csatornának még bőven van ideje kidolgoznia a haditervet, valamint megfelelő utódot találni Sheennek, egyelőre nem is nagyon röpködnek a nevek, mindössze John Stamosé és Rob Lowe-é merült fel érintőlegesen. Sheen pótlása persze szinte lehetetlennek ígérkezik, mint ahogy az is nagy feladat lesz, hogy a sorozat hatalmas, majd 15 milliós nézettsége megmaradjon, amiről ősszel kiderül, hogy az írók vagy Charlie Sheen zsenialitásának volt-e köszönhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Matte #7
    sokkal inkább Cryer hozta a poénokat, mint Sheen. Persze a tömeg nem szereti az efféle újításokat, úgyhogy valószínűleg a sorozatnak leáldozott.
  • adampierson #6
    Hát úgy fest, Charlie leépülése után, most majd végignézhetjük a sorozat leépülését is is. :S
  • Laza #5
    Charliet senki sem tudja majd pótolni ... pont azért, mert róla tudtuk, hogy az életben is ilyen ... vagy még rosszabb ... nem kellett megjátszania magát :D
  • Narxis #4
    Charlie Sheen karaktere nélkül leáldozott ennek a sorozatnak.
  • nimfas #3
    "Dallas" Bobby-val együtt :-D
  • portable #2
    vészhelyzet
  • xido #1
    John Stamos már jól bizonyított régen sitcom-ban több éven át,én kedvelem őt..