Szekeres Viktor

Nemsokára kezdődik Szállító tévésorozat forgatása

Jövő év elején kezdik el forgatni A szállító című film alapján készítendő tévésorozatot, ami azt jelenti, hogy 2011. második felében már akár képernyőre is kerülhet - igaz, Jason Statham nélkül.

Jövő év elején kezdhetik el forgatni Európában, európai produkciós partnerek részvételével A szállító (The Transporter) című tévésorozatot, melynek elődje három, Jason Statham főszereplésével készült mozifilm volt. Bár Amerikában nem különösebben érdekelte a nézőket a három epizód (25, 43 és 32 milliós bevételt produkáltak a filmek), nemzetközileg megtalálta a közönségét a franchise, hiszen az első rész 19 millió dolláros szereplése után a két folytatásra 42 és 77 millió dollárt adtak ki a nézők Amerikán kívül.

Épp ezért nem is meglepő, hogy a tévésorozat elsődleges piaca Európa lesz, de a hírek szerint már megköttetett a szerződés egy amerikai csatornával is, mely sugározni fogja a 12 részesre tervezett Szállító első szezonját. A széria kifejezetten nagy költségvetésűnek számít, hiszen epizódonként 4 millió dollárba fog kerül - ezt többek között annak köszönhetően tudják kigazdálkodni a producerek, hogy a főszerepet nem Jason Statham fogja eljátszani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #1
    Ebben is nyomhatna statham ha mar olyan gagyiban is jatszik mint a 13....