Szekeres Viktor

Spartacus: Vér és homok - megtalálták az új főszereplőt

A közönség nagy része előtt ismeretlen Liam McIntyre veszi át Andy Whitfield szerepét a Spartacus: Vér és homok című tévésorozat második szezonjában. A forgatás tavasszal veszi kezdetét.

Az ausztrál Liam McIntyre veszi át a trák gladiátor, Spartacus szerepét a Spartacus: Vér és homok című sorozatban. A nálunk és Amerikában tavaly sugárzott tévésorozat eredeti főszereplője, Andy Whitfield a folytatás rákos betegsége, illetve kezelése miatt nem tudta vállalni. A Starz csatorna pedig a színésszel egyetértésben elkezdte keresni az utódját, hiszen úgy vélték, hogy a csatorna történetének eddigi legnézettebb sorozatát (átlagban majdnem 1 millióan látták az epizódokat) kár lenne veszni hagyni.


McIntyre némi kiképzést követően tavasszal kezdheti el a Spartacus-tévésorozat második szezonját forgatni, ami 2012-ben kerülhet a képernyőre. De a rajongók addig sem maradnak kedvencük nélkül, hiszen a Spartacus: Gods of The Arena című 6 részes előzményszéria kezdése pénteken kerül adásba Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Tinman #5
  Jó lesz ez a gyerek... hasonló karakter.

  Andy! Szorítunk!
 • bmw #4
  Talan jobban birtam volna a szokesbol a sracot.
  De megjobban ha megvartak volna mig meg gyogyul, En kibirtam volna.
  Ha rendbe jon es lesz meg tobb evad akkor remelem ujra Ő lesz.
 • Segal #3
  Én abszolut nem vagyok sorozatrajongó de ez valami félelmetesen jóra sikeredett. Remek story, kardozás, vér, több vér, k.... sok vér na meg erotika gazdagon.
 • Yutani #2
  Remélem, ez a Mekintájör gyerek hasonló karakter, mint Andy, és nem kell túl sokat "szokni" a búráját.

  Andy-nek pedig kitartást és jobbulást!
 • Mister #1
  csak már jöjjön, és patakokban ömöljön a vér :)
  Andynek pedig gyógyulást!