Szekeres Viktor

Tévésorozatot terveznek a Taken című filmből is

A szállító mellett a XIII, az Elrabolva és az Arthur és a villangók is tévésorozatos feldolgozást kap, köszönhetően annak, hogy az EuropaCorps úgy döntött, a tévé világában is kipróbálja magát.

Az EuropaCorp francia produkciós cég at tervezi, hogy mozis sikerfilmjeit követően a tévésorozatok világában is kipróbálja magát. Erre ural egyrészről az, hogy elkészítik a Szállító című tévésorozatot, valamint az eddig minisorozat formájában létező XIII is megkapja a maga sorozatos adaptációját, de hasonlóképpen széria készülhet az utóbbi idők egyik legsikeresebb európai filmjéből, az Elrabolva (Taken) című Liam Neeson-akciózásból.

A 25 millió dollárból gyártott Elrabolva nemzetközileg 82 millió dollár bevételt ért el, igazán nagy siker azonban Amerikában lett a film, ahol 145 millió dollárt hozott. Nem is csoda, hogy nemsokára elkészül belőle a második rész (a forgatás tavasszal kezdődik), bár egyelőre még keresik a rendezőt, aki dirigálhatja Liam Neesont és a többi szereplőt. A Taken 2 után a készítők azonban nem egy harmadik epizódot akarnak forgatni, hanem egy teljes tévésorozatot, melynek azonban még nem tudni a műfaját, így azt sem, hogy epizódonként lezárt történettel fog operálni, vagy egy hosszú, részeken át szerteágazó sztorival.

Ugyancsak az EuropaCorps tévés térnyerését hivatott jelezni az, hogy a cég az Arthur és a villangókból egy 13 millió dolláros büdzsével rendelkező animációs szériát forgat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotcsa #2
    Hatalmas film, nincs agyontömve túlvariált, irreális harci jelentekkel és töménytelen mennyiségben ellövöldözött lövedékekkel!:) Mindenből az van benne amennyi és amiből éppen kell a jó hangulathoz, storyhoz! :)
  • bmw #1
    Remelem a 2 lesz olyan jo mint az 1.....