Szekeres Viktor

2014-ig biztos képernyőn marad a The Big Bang Theory

További három évadon keresztül folytatódhat Amerika egyik kedvenc komédiája, a The Big Bang Theory, köszönhetően annak, hogy a CBS a remek nézettség hatására több százmilliós szerződést kötött a gyártóval.

Minden idők egyik legnagyobb tévés üzletét kötötte meg a CBS tévétársaság és a Warner Studios tévéstúdió az Agymenők (The Big Bang Theory) című szituációs komédiával kapcsolatban. A csatorna 260 millió dollárt fizetett ki a stúdiónak azért, hogy az elkövetkező 3 évben, azaz minimum a hetedik évadig folytatódhasson Amerika második legnézettebb komédiája, mely a 18-49 éves kereskedelmi korosztályban is meghódította hazáját.


Az egyezségre többek között azért volt szükség, mert fura módon a negyedik évad végén "szabad ügynökké" vált volt a sorozat és a legtöbbet kínáló csatornán folytatódhatott volna tovább. A CBS ezt megakadályozandó biztosította be magát tovább három évre úgy, hogy a jelenlegi 1 millió dolláros epizódonkénti átvételi árat 4,5 milliósra növelték. A sorozat három főszereplője ősszel megkötött új szerződése alapján a 7. évad végéig fejenként minimum 25 millió dollárt fog keresni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wearwolfff #17
    Ez az én szegénységi bizonyítványom, de mint Big Bang Theory címmel azt gondoltam, hogy tudósok amolyan oktató dokumentum jelleggel különböző elméletekkel állnak elő az ősrobbanásról. Később megtudtam, hogy mi is ez, miután láttam egy részt belőle. Hát nem ájultam el tőle, azóta sem láttam több részt. Részemről kasza.
  • AZTA #16
    Mondjuk azt nem gondoltam volna róla hogy a 2. helyen van abban a bizonyos kereskedelmi korosztályban, mert azért annyira nem hétköznapi hogy ennyi embernek bejöjjön de úgylátszik mégis :D
  • winnie #15
    nem is igaz, mert mind jobb:)) legalábbis nézem őket, míg a másikat nem. de ettől még simán előfordulhat, ha valaki nem ismeri és csekkolná valamelyiket, akkor sugárban hányna. persze az is, hogy új kedvence születne.
  • Kelta #14
    hehe, ok kösz:)
    de azért ez így kicsit csúsztatás, mert te azt írtad lentebb, hogy van nála 20-30 jobb.. ezek közül talán 4-5 a jobb:)nem is szólva arról, hogy ennek max a felét ha ismerik itthon:)
    Mindegy, végülis izlések és pofonok:)
    respekt:)
  • winnie #13
    "nem tartozik legjobb 20-30-ba...?? Sorolj már fel most futó 30 sitcomot, ami jobb nála..:)"

    most ezt úgy mondod, mintha nálad beletartozna. gondolom, bárki fel tud sorolni ennyit. ha meg nem, akkor nem. mindenkinél más a sorrend.

    tessék, ilyet sosem szoktam, mert nincs sok értelme a számon kérésnek (mert ugye beírhatnék ide 50 címet random), de a kedvedért, röptében. ha kell még, kérd a következő 20-as adagot: the league, blue mountain state, parks and recreation, office, episodes, party down, it's always sunny in phildelphia, better off ted, eastbound & down, modern family, middle, archer, community, rules of engagement, raising hope, running wilde, outsourced, call me fitz, insecurity, my family, better with you, DOA, 30 rock, curb yourn enthusiasam, bored to death, louie, 100 questions.

    a többkamerások közül ettől még tényleg az egyik legjobb.
  • Szolnokboy1 #12
    ha most felsorolna 30-at, akkor megint segget csinálna a szájából, mert az az ő szubjektív véleménye lenne, hisz azok őszerinte jobbak csak. remélem, megteszi, de sztem már nem fog írni semmit, mert már így is bebukta ezt.

    mellesleg én nem ezt a sorozatot védem, mert utálom mint a szart, ahogy az összes többi sitcomot is. (attól még elolvashatom a cikket, még mielőtt valaki megszólna!)
  • Kelta #11
    nem tartozik legjobb 20-30-ba...?? Sorolj már fel most futó 30 sitcomot, ami jobb nála..:)
  • winnie #10
    ezzel nem is vitatkozott senki. ahány ember, annyi szokás.
  • semmikozod #9
    Hogy kinek mi a jó, az totálisan viszonylagos.
  • winnie #8
    sok értékelhető és rengeteg zseniális "vígjáték sorozat" van, kábé 20-at fel lehetne sorolni, nem csak az a kettő létezik, amit a tömegek ismernek. (tényleg érdemes próbálkozni mással.)

    bár a tbbt nem tartozik a legjobb 20-30-ba, de valóban ott van a legjobb többkamerás között, talán a rules of engagement előzi meg.