Szekeres Viktor

Charlie Sheen elvonón, leállt a Két pasi meg egy kicsi

A sorozatszerepléséért hetenként másfél millió zsebre vágó Charlie Sheen végül úgy döntött, hogy elvonó kúrára fogja magát. Kérdés, hogy addig mi lesz sorozatával, a Két pasi meg egy kicsivel?

Még mindig nem tudni pontosan, hogy mikor indulhat be ismét a Két pasi meg egy kicsi (Two and a Half Men), hiszen Charlie Sheen immáron több mint egy hete önkéntes elvonó kúráját "élvezi". Sheen azután döntött úgy, hogy véget véget az italozásnak és önpusztító magatartásának, hogy kórházba szállították nagy fájdalmai miatt. A hivatalos magyarázat minderre egy kiújult sérv volt, de jólértesültek a kábítószerfogyasztást okolták.

Az egyik kenyéradója, a CBS csatorna többször is figyelmeztette a kicsapongó, sokszor pornószínészekkel bulizó színészt, azonban semmit nem tudtak tenni ellene, hiszen Sheen mindig lelkiismeretesen dolgozott, s még a Las Vegasban töltött hétvégi bulijai után is megjelent a forgatásokon. A Két pasi meg egy kicsi hétfői epizódja után egyetlen le nem adott rész maradt a sorozat jelenlegi 8. szezonjából, melyet a CBS vagy szüneteltetni fog egy ideig, vagy pedig Charlie Sheen nélkül folytat ideiglenesen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • raven505 #3
    Jake megkérdi: -Hol voltál Csárli bá?
    Erre: -Elvonón. :)
    -És miért?
    -Pff,csak.
    -De miért? :)
  • booa #2
    Hehe. Mirre kijött ez a "cikk" addigra már a dátumot is lehet tudni,hogy mikor megy visza melóba Sheen.Elv. 2 hét.
  • LeventeV #1
    Deja Vu