Szekeres Viktor

Eddig siker a börtönből megszökős sorozat

Bár T-Bag csak az eheti epizódban látogatja meg a Breakout Kings című krimisorozatot, a Prison Break íróinak új szériája így is remek nézettséggel debütált az A&E kábeles csatornán.

Jó nézettséggel nyitott a szökevényekre vadászó ügynök-elítélt csapat munkáját követő Breakout Kings Amerikában, hiszen az A&E csatorna új sorozatának premierjét 2,8 millióan látták, s a nézők zöme a legfontosabb, 18-49 éves korosztályból került ki. Ezzel a starttal a fiatalok között a Breakout Kings az A&E előző sorozatait, a The Cleanert és a The Glades-et is lepipálta, s szép jövő elé nézhet, ha sikerül megtartania a nézettségét.


Breakout Kings - First 5 Minutes Sneak Peek by Smokemonster

A Breakout Kings egyébként kalandos sorsú sorozatként került a képernyőre, hiszen tavaly még a Fox csatorna rendelte be a pilotot, azonban azt látva úgy döntöttek, hogy nem tűzik műsorra a sorozatot, így nem kértek a többi epizódból. A készítők ezután házalni kezdtek a pilottal és végül az A&E csatornának köszönhetően otthonra is leltek, akik végül biztosítottak az anyagi keretet a teljes első évad leforgatásához.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!