Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódhat Amerika legnézettebb tévésorozat

Minden bizonnyal a rajongókat és a semleges nézőket sem érte nagy meglepetés akkor, amikor az amerikai CBS csatorna bejelentette, hogy az ősztől kezdődő évadban is folytatja sikersorozatát, az NCIS-t.

A CBS csatorna bejelentette, hogy mivel sikerült megegyezniük Mark Harmonnal, a színész sorozata, az NCIS 2011/12-ben is a képernyőn fog maradni, azaz elkészülhet a kilencedik évad is. A jelenleg 22-23 millió nézőjével a legnépszerűbb amerikai szériának számító krimi főszereplője két évadra írta alá szerződését és epizódonként 500 ezer dollárt fog kapni munkájáért.


Az NCIS 2003-ban indult el hódító útjára, de a legnézettebb sorozat címét Amerikában csak az előző évadban hódította el hetedik szezonjával, s ezt a titulust, köszönhetően a jelenlegi részek nézettségének, meg is tartotta. A hab a tortán pedig az lehet, hogy az NCIS testvérsorozata, az NCIS: Los Angeles is nagy sikernek számít heti 16-17 millió nézőjével. (Érdekesség egyébként, hogy az NCIS annak idején a JAG testvérsorozataként került képernyőre.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #3
    Jók a karakterek, jópofa párbeszédek és poénok, jó csajok, tökös akciók (már amikor). Tehát szórakoztató.
  • bmw #2
    Amin Te mas filmen.....
  • Murder3 #1
    Mitől olyan kategória ez h ilyen jó?
    Mit tudnak ezen az emberek élvezni?