Szekeres Viktor

Megvan az év első sikersorozata?

14 millióan látták a Hawaii Five-0 című régi-új krimisorozat bemutatkozását Amerikában, s ha a nézők zöme a folytatásra is kitart a zsaruk mellett, akkor megszületik az év első sikersorozata.

Amerikában a napokban mutatkoznak be azok az új sorozatok, melyektől a csatornák nagyon sokat vártak májusban, amikor műsorra tűzték őket. S bár szinte biztos, hogy botorság lenne a premierek nézettségéből messzemenő következtetéseket levonni, arra mégis érdemes egy pillantást vetni, hogy melyik szériának sikerült legjobban a start.


Cseppet sem meglepő módon egy krimi vezeti az újoncok nézettség rangsorát, mégpedig egy feldolgozáskrimi, a Hawaii Five-0. Az Alex O'Laughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim és Grace Park főszereplésével készült széria Hawaiin játszódik és egy különleges rendőri egységről, annak feladatairól szól. A sorozatot hétfőn mutatták be Amerikában, abban az időpontban, amelyben éveken át a Miami helyszínelőket láthatta a közönség. A CBS csatorna döntése első pillantásra jónak bizonyult, hiszen 14 millióan követték figyelemmel a Hawaii Five-0 premierjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #3
    Jó rész volt, látszott rajta, hogy kicsit többet költöttek a bevezető részre, mint szokás (sok akció, robbantás, stb). MEg elég pörgős is volt.

    Azért Grace Park, mint kemény csaj, kicsit furi, főleg úgy, hogy max 45 kilót nyomhat vasággyal együtt. Viszont jól mutat a képernyőn :P
  • Atkamon #2
    Főoldalon még mindig én...
  • Victor1103 #1
    Na így már mindjárt jobb :D