Szekeres Viktor

A Lost sztárja a Sötét lovag írójának sorozatában folytatja

Michael Emersont a mostani pilotszezonban két sorozat főszerepével is megkeresték, s a színész végül a CBS-es Person of Interest mellett döntött, amit leginkább az ABC-s Once Upon A Time készítői bánhatnak.

A Lost - Eltűntek egyik legemlékezetesebb figuráját, Bent alakító Michael Emerson nemsokára új sorozatban folytathatja pályafutását. A Lostot is készítő J.J. Abrams produkciós irodája, a Bad Robot készíti a CBS csatorna számára a Person of Interest című krimisorozatot, illetve annak a pilotját, Emerson pedig ennek egyik főszereplője lenne.

A Sötét lovag történetét is jegyző Jonah Nolan drámát a Warner Bros. Tv készítheti el, a történet pedig a CIA egyik exügynökéről fog szólni, akiről mindenki azt hiszi, hogy meghalt. Ez az ügynök valamilyen módon társul egy rejtélyes milliárdossal, hogy New York City-ben üldözni kezdhesse a bűnt, s megakadályozhass a bűncselekmények elkövetését. A pilotot az a David Semel fogja rendezni, aki olyan sorozatok első részeit készíthette el, mint az Életfogytig zsaru, a No Ordinary Family vagy a Hősök.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!