Szekeres Viktor

Megszüntették az év egyik legjobb sorozatát

Alig kezdődött el, már be is fejeződött a Terriers, mely az amerikai FX csatorna egyik legkevésbé nézett, de leginkább dicsért sorozataként vonulhat be a történelemkönyvekbe. Élt 13 epizódot.

Ahogy az várható volt, az 1. évad befejeztével az amerikai FX csatorna befejezettnek nyilvánította a Terriers című krimisorozatot. A Donal Logue és Michael Raymond-James főszereplésével készült széria hiába volt kiemelkedő minőségű a kritikusok és a szakma szerint (Damon Lindelof, a Lost egyik készítője szerint még 10 év múlva is beszélni fogunk a szériáról), a nézők úgy tűnik, hogy nem tudtak megbarátkozni a két semmirekellő, az életet nem a "napos oldalról" szemlélő magánnyomozóval.


A stílszerűen Hail Mary című záróepizódban a készítők a rajongók nagy örömére nagyjából elvarrták a szálakat. Az FX programigazgatója, mikor bejelentette a hírt, miszerint a Terriers véget ér, azt is elmondta, hogy a sorozat minőségével nem volt probléma, azonban a marketingjét lehet, hogy jobban is megoldhatták volna, ugyanis az alig 900 ezres átlagnézőszám a csatorna negatív rekordjának számított.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fozerl #5
    Pedig nem egy nagy durranás!
  • Zolthen #4
    Nem is hallottam még róla, de a bemutató alapján jobb is...
  • beef #3
    Sajnálom, kár érte, az egyik kedvencem volt.
  • winnie #2
    amerika főleg magának csinálja a sorozatait. a franciák a franciáknak főleg, mi is leginkább magunknak. és általában, ami ott nem siker, az máshol sem. általában.
  • zsottya #1
    Mint minden sorozatnál ami jó, vagy kezd jó lenni gyors lelövik. Az nem számít hogy Amerikán kívül is vannak emberek és talán azok nézik.