Szekeres Viktor

Véget ér az elmúlt hét év egyik legnagyobb sikersorozata

Újabb sorozat ér véget, ezúttal a The Closer, melyet itthon A főnök címen ismerhetnek a nyomozós szériák rajongói, az ok azonban ezúttal nem a parányi nézettség, hanem a főszereplő tovább lépése.

2011-ben véget ér A főnök (The Closer) című krimisorozat, jelentette be a TNT csatorna, melynek 2005 óta zászlós hajója a Kyra Sedgwick főszereplésével készült széria. Ez azt jelenti, hogy jövőre még bemutatásra kerül egy 15 epizódos hetedik évad, de azt követően több epizód már nem készül. (Itthon még messze a vég, hiszen az RTL Klub mindössze három évadot adott le A főnökből.)


A sorozatnak a szokásokkal ellentétben nem az elégtelen nézettség miatt vetnek véget, hanem azért, mert a hét éves szerződéssel rendelkező Sedgwick váltani szeretni és más munka után nézne, hiszen több mint fél évtizedet ugyanannak a karakternek a bőrében eltölteni, egy idő után unalmassá válhat. A főnök egyébként az amerikai kábeltévés színtéren 2006 óta számít a legnézettebb sorozatnak, a hatodik évad epizódjait átlagban 7,5 millióan látták.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    Most a hírt is elolvashatod, azzal nincs gond, de ezen a kommenten én is csak röhögni tudok. Mármint, hogy nincs olyan, hogy egyik legnagyobb meg egyik legszebb meg egyik legfinomabb, LOL. :)
  • Seth74 #2
    Szekeres úr jelzői alapján már csak röhögés céljából olvasom el a kommenteket, a cikkeket nem, mert ilyen színvonalat a Blikknél is kaphatok, nem pedig az sg.hu-tól várnék el.
  • lac14 #1
    Évek óta olvasom az Sg.hu-t, de most már igazán megemberelhetné magát "Viktorka"( egy kisgyerek értelmes cikket írna).
    Olyan hogy egyik legnagyobb, nem létezik.
    Legnagyobb, benne van hogy nincs nála nagyobb vagy azonos méretű.... ennyit a mai helyesírási hibákról.
    Na meg ezek a hatás vadász címek.
    Nem ellenőrzi senki ezt az oldalt vagy WTF????