Szekeres Viktor

Anthony Hopkins a világ egyik legnagyobb rendezője lehet

Egy tervezett életrajzi filmben Anthony Hopkins játszhatja el Alfred Hitchcockot, aki úgy dönt, hogy nem engedelmeskedik a hollywoodi stúdiók óhajának és elkészíti a Psychót, amit ma is a leghíresebb filmjeként tartunk számon.

Ismét arról szólnak a filmes pletykák, hogy Anthony Hopkins eljátszhatja a legendás filmrendezőt, Alfred Hitchcockot. A Heat Vision értesülései szerint ugyanis ismét kísérletet tesznek az Alfred Hitchcock and the Making of Psycho című Stephen Rebello-könyv feldolgozására. Az első forgatókönyvet annak idején a Fekete hattyút is jegyző John McLaughlin írta.


Az Alfred Hitchcock and the Making of Psycho története természetesen Hitchcockról szól, aki pályája csúcsán van és úgy dönt, hogy ismét a horror alantas műfajában próbálja ki magát. A gond csak az, hogy egy nagy stúdió sem akarja, hogy a Psychót forgassa le. A legújabb szkriptet az Anvil! The Story of Anvil készítője, Sacha Gervasi írná, s ő is rendezné a filmet. (A korábbi verzió szerint Ryan Murphy kapta volt a rendezést és Hopkins mellett Helen Mirren is szerepelt volna benne, mint Alma Reville, Hitchcock felesége.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)