Szekeres Viktor

Itt a Facebook film új előzetese

Megérkezett a Facebook alapításáról szóló The Social Network új előzetese, s az is kiderült, hogy David Fincher filmje nyithatja meg a New York-i filmfesztivált. A hazai premier pontos időpontjáról továbbra sincs információ.

Miközben még viszonylag messze van David Fincher új filmjének, a The Social Networknek a mozis premierje, egyre több jót hallani a projektről, ráadásul az is kiderült, hogy a zenéjét Trent Reznor készítette el. Mindezt megkoronázandó új előzetes is érkezett az október elején bemutatkozó filmhez, melyből végre meg is tudunk valamit a készülő alkotásról.


A kiválasztottaknak azonban nem kell őszig várniuk, hogy szemrevételezzék a Jesse Eisenberg, Andrew Garfield és Justin Timberlake főszereplésével készült filmet a Facebook alapításáról, hiszen a The Social Network fogja megnyitni a 48. New York Filmfesztivált. Tehát már a premier előtt bőven olvashatunk nézői véleményeket az új Fincher-moziról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • polarka #3
    bukta ratyiság
  • BAk3R #2
    Egyszerűen nem tud megfogni egyelőre, bár a teasernél ez egy fokkal érdekesebb. Továbbra is Fincher motivál csak. Nem tudom, hogy mit tud ebből a témából kihozni.
  • Dexter29 #1
    Érdekesnek tűnik.