Szekeres Viktor

Megérkezett a Facebook mozifilm első előzetese

Az első előzetes alapján végre lehet némi fogalmunk arról, hogy milyen címszavak mentén fog bonyolódni David Fincher új filmjének, a The Social Networknek a története, mely a Facebook megalakulását mutatja be.

A Columbia Pictures nyilvánosságra hozta David Fincher új filmjének, a The Social Networknek az első előzetesét, egy afféle kedvcsinálót. A Harcosok klubjának rendezője ismét egy valós történet alapján készített filmet, ezúttal a Facebook alapítóiról, s a forgatókönyv megírását nem kisebb név vállalta el, mint Aaron Sorkin, aki többek között Az elnök emberei című tévésorozatot is készítette.


A The Social Network október elsején mutatkozik be Amerikában (a hazai premier időpontja még nincs kitűzve, de nálunk is ősszel várható a film), s benne Jesse Eisenberg fogja alakítani a Facebook elnök-vezérigazgatóját, Mark Zuckerberget, míg partnere Justin Timberlake lesz, aki a Napstert is alapító Sean Parker bőrébe bújik. Eduardo Saverint, a Facebook másik alapítóját, aki konfliktusba kerül Zuckerberggel, Andrew Garfield fogja játszani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • maxy182 #12
    Mégis hogy jutottunk el eddig abból, amit eredetileg írtam... Idézem: Kíváncsi vagyok mikor lesz már vége ennek a fészbúk őrületnek... Most mégis hogy jön ide, hogy ki mit néz a tévében, és hogy rajtam kívül ne lenne élet...

    Hagyjuk már... Most ilyen alapon én meg rád mondhatom, hogy Te pedig olyan vagy, aki egyrészt nem tud helyesen írni, másrészt pedig kapásból lefikázol másokat...
  • kalapos01 #11
    Te is az a fajta vagyok, aki mindenhol siet megjegyezni, hogy csak Discovery-t meg NatGeót nézel. Mintha fontosnak éreznéd a többiek tudomására hozni, hogy különb vagy. :)
  • maxy182 #10
    De feleslegesen kötöttél belém, eszem ágában sincs erről vitázni...
  • maxy182 #9
    Mondasz valamit, de akkor sem értek egyet... Nehogy azt hidd, hogy nem tudom elfogadni, h rajtam kívül is van élet, igazából leszarom, hogy ki mit csinál... Ha valaki abban leli az örömét, hogy naphosszat a fészbúkon lóg, akkoir hajrá, én tudok jobb elfoglaltságot is... És ki mondta, hogy én nem regisztrálok sehova? Csak olyan helyekre nem, ahova sztem felesleges...
  • winnie #8
    "Kíváncsian várom mikor cseng már le ez az idióta fészbúk őrület... "

    sokan már pár évtizede várják, hogy lecsengje a coca cola őrület.

    "Már kezd nagyon unalmas lenni az olyan egyszerű, "minden szarra nem regisztráló" júzereknek, mint én..."

    ennél már csak egy valami unalmasabb. ha valaki beírja, hogy nem regisztrál. én is beírhatnám (hopp..., ööö), de hidd el, aki nem képes ilyesmit elfogadni, hogy rajta kívül is van élet, akkor az valamit elrontott.

    jut eszembe. az sg.hu fórumjára csak regisztráltál, nem? melyik a jobb? ismerősöket nézegetni, vagy ismeretleneknek írni?:)
  • Armagedown #7
    remélem bukik a film
  • maxy182 #6
    Kíváncsian várom mikor cseng már le ez az idióta fészbúk őrület... Már kezd nagyon unalmas lenni az olyan egyszerű, "minden szarra nem regisztráló" júzereknek, mint én...
  • Narxis #5
    unalmas trailer alapján
  • Vergil 20 #4
    Érdekesnek tűnik, de Fincher mégis visszatérhetne a thrillerek rendezéséhez, mert szerintem abban nincs párja.
  • Chocho #3
    Miért lenne szánalom? Egy film egy sikeres üzleti vállalkozásról, remek stáb tálalásában. Ennyi erővel az életrajzi ihletésű filmek 90%-át le lehetne szarozni.