Szekeres Viktor

Elhappolták Eddie Murphy elől a Pryor-film főszerepét

Hiába a korábban már Eddie Murphy által is remekül parodizált ikon, hiába a Dreamgirls rendezője, minden jel arra utal, hogy mégsem Murphy fogja alakítani Richard Pryort, a neves színész életrajzi filmjében.

Az Entertainment Weekly értesülései szerint Marlon Wayans immárom előrehaladott tárgyalásokat folytat azzal kapcsolatban, hogy ő alakítsa a nemrég elhunyt Rihard Pryort, a róla szóló Richard Pryor: Is It Something I Said? című életrajzi filmben.


A 20 millió dolláros produkciót a Madison Productions és a Sony Pictures fogja gyártani, a történet pedig Pryor meglehetősen sok ellentmondást szülő humoráról fog szólni, valamint a színész harcáról a kábítószerekkel. A forgatókönyv írása és a rendezés Bill Condon feladata lesz. (Richard Pryort idehaza egyébként legtöbben a Gene Wilderrel közösen készített filmjeiből ismerik, mint például a Dutyi-dili vagy a Vaklárma.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yutani #3
    Murphy és Pryor színészi képességeinek nem sok köze van egymáshoz, viszont Marlon Wayans és Eddie Murphy összehasonlításának annál inkább van értelme. Akár egyik, akár másik játssza el a szerepet, kíváncsi lennék, a másik mit alkotott volna.

    Viszont nem bánom, hogy nem Murphy játssza, mert kicsit sok már a hülye csupafog vigyorából. Tiszta Szamár. Ami nem véletlen.
  • Zaraki Kenpachi #2
    Vaklárma!

    Mekkora film volt!
    Süket a vaknak:
    - Ne engem néz hanem az utat!

    ÁÁÁÁÁÁ baromi jó film volt XD

    Eddie Murphy mind Rihard Pryort???
    Elég meredek, mert Eddinek a színészi képessége háááát... hagy némi kívánni valót. Ellentétben Rihardnak viszont igen jó képességei voltak.
  • clx457 #1
    Sajnálom Pryort mert szerettem a filmjeit,főleg amiben Gene Wilder is szerepet kapott:)
    Engem különösebben nem érdekel hogy ki fogja játszani a szerepet,bár ezt inkább Eddie-re szabták.