Szekeres Viktor

Itt az új Bruce Lee-ről szóló film előzetese

Novemberben kerül bemutatásra a My Brother, Bruce Lee című életrajzi film, mely a legendás harcművész-színészről fog szólni. A készítők terve az, hogy minden eddigi, Bruce Lee életével kapcsolatos pontatlanságot kijavítsanak.

Már egy ideje felkerült a netre a Bruce Lee, My Brother című életrajzi film előzetese, azonban vétek lenne, ha nem írnánk róla, hiszen annak idején idehaza is kisebb kultuszstátuszba került a fiatalon elhunyt színész. A harcművész életéről azért készítettek most új filmet, mert Lee családja ekképp próbálja korrigálni, javítani a róla terjengő tévhiteket és félreértéseket.


Ahogy Robert Lee, Bruce testvére is mondta: "Rengeteg könyvet olvastunk, filmet láttunk Bruce Lee-ről, de szörnyen sok volt bennük a pontatlanság." A tervek szerint a Bruce Lee, My Brother egy trilógia első része lenne, melyet Raymond Yip Man-Wai rendez és Aarif Rahman alakítja benne az ifjú Bruce Lee-e. A további szerepekben Tony Leung Kar-Fait (apa), Karen Mokot (anya) és Jennifer Tse Ting Tinget (barátnő) láthatjuk.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • opeca #8
    Érdemes, bár itt is feltűnik a gonosz Japán kontra szent Kína szélsőség, mint általában, de azért igényes alkotások és jók a harcjelenetek.
  • Kferro #7
    Csak a címét láttam ennek a filmnek, de érdemes megnézni a Ip Man-t?
  • Wittgen #6
    A Ip Man 2 végén az a jelenet nagyon tetszett, mikor a kissrác benyit Ip Man-hez (Donnie Yen), hogy tanulni akar, ő emg kérdezi a csávó nevét, erre a gyerek: "-Bruce Lee". Megható volt.
  • Kferro #5
    A trailer alapján ez a film jobb lesz az általam látott két korábbi Bruce Lee életrajzi filmnél. A Jason Scott Lee-s szörnyű volt, sajnos nem méltó Bruce Lee-hoz, míg egy nemrég az RTL-en adott kínai változat bár jobb volt, de még mindig nem az igazi.
  • Celeborn #4
    Nekem a Jason-ös verzió tetszett. Ahhoz képest, hogy "csak" egy amcsi film volt, elég jól visszaadta a valóságot. Persze itt-ott kellett szépíteni, meg rövidíteni, dehát ez már csak így megy.
    Minden esetre nagyon kíváncsi vagyok az új verzióra, felőlem lehet belőle akárhány rókabőr. :) Ráadásul ez trilógia lesz, úgyhogy talán belefér az igazság. :) No meg tökre örülnék, ha a Ip Man (ez a címe) filmet meg leszinkronizálnák...
  • Tetsuo #3
    Azt a filmet pedig a felesege konyve alapjan keszitettek. A rendezo es a forgatokonyvirok folyamatosan kontaktoltak Lindaval.

    Ez csak megegy bor a temarol (tobb penz), amit en sem banok, mert legalabb jo a tema, a vilag egyik legjobb harcmuvesze...
  • bmw #2
    Sajnalom szegenyt es a csaladjat is...
    Kinyirtak Ot is meg a fiat is....
  • Yutani #1
    Jöjjön csak, Bruce Lee-ről szívesen nézek életrajzi filmet! A Jason Scott Lee főszereplésével készült film aztán tényleg rendkívül pontatlan lett.