Szekeres Viktor

Mozifilm készül a Wikileaks-es Julian Assange-ról

Újabb érdekesnek tartott emberről kísérel meg életrajzi filmet készíteni Hollywood, ezúttal Julian Assange, a Wikileaks alapítója kerül a fókuszba. Az alapot a szivárogtató meg nem jelent életrajzi regénye fogja jelenteni.

A Variety értesülései szerint megvásárolták Julian Assange életrajzi könyvének a megfilmesítési jogait. A Wikileaks alapítója nem olyan régen kötött egymillió fontos üzletet, mely keretében könyvet ír, illetve írat eddigi életéről. A tervek szerint a könyv valamikor idén jelenik meg, s jórészt Assange életével, valamint 2006-ban alapított ellentmondásos honlapjával fog foglalkozni.


A Világ legveszélyesebb embere című kötetet nem egy névtelen négerrel készíttetik el, hanem Andrew Fowler újságíró fogja jegyezni szerzőként. Fowler egy ausztrál hírműsor, a Foreign Correspondent egyik riportere, aki többször is interjút készített az ugyancsak Assange-zsal, többek között a híres beszélgetést is, melyben a Wikileaks alapítója bejelentette, hogy bujkálni fog.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • funkyman #8
    egészen biztosan mint valami terroristát fogják bemutatni. powered by the Us government.
  • bladesoft #7
    A 50valahány perces feliratos doku után ez is felkeltette a figyelmem. Érdekes a téma és elég aktuális kihatással kb az összes nagyhatalomra és miránk főleg.
    Wikileaks sztori feliratosan
  • Rotyoka #6
    Ha már fele olyan jó lesz mint a Social Network akkor nálam már pályázni fog idén az év filmjére
  • Aestus #5
    Rendezőnek Fincher, főszereplőnek Neeson és máris év filmje gyanús. :D
  • kalapos01 #4
    Annyit hozzáad, hogy az ilyen könyveket négerek szokták írni.
  • morden #3
    A névtelen néger nem túl szerencsés (mivel semmi értelme nincs, nem ad hozzá semmit a cikkhez érdemes lenne kivenni vagy kicserélni)

    Amúgy Assange életen nem szokványos egy egész jó film is kijöhet belőle ( ráadásul exkluzív dokumentumokkal is :D )
  • Manbeast #2
    Ejnye ez így nem pol korrekt, különben is, Viktor elmehetnél már a búsba! Mindjárt jön a médiamindenhatóság és elvisz a javítóműhelybe, mint a legtöbb hibás droidot.
  • edios #1
    "névtelen négerrel"

    szvsz ez rosszindulatú