Szekeres Viktor

Kiszivárgott az SG-olvasókat leginkább érdeklő filmek listája

Az SG-olvasókat 2010-ben leginkább az Avatar érdekelte - legalábbis a filmes hírek és egyéb írások olvasottsága alapján. James Cameron filmjét szorosan a hazai kereskedelmi csatornák eseményei követték.

Mint minden év végén, idén is összegezzük, hogy melyek azok a filmek, amik leginkább érdekelték az átlag SG-olvasót. Tesszük mindezt nem tetszés alapján (az egy másik cikk témája lesz), hanem aszerint, hogy melyik hírünket és kritikánkat mennyien olvasták. Természetesen az első helyen nincs meglepetés, leginkább a világ legsikeresebb filmje, az Avatar érdekelte az olvasót - kritikánk bár tavalyi volt, de még idén is a legtöbb olvasót produkálta, mint ahogy az Avatarról szóló hírekkel sem tudott betelni a filmes-tévés rovatban barangolók többsége. (Ezek után meglepő, hogy az Avatar sem a tavalyi, sem az idei filmes kínálattal számolva nem került be nálunk az év legjobb 25 filmje közé.)

Az Avatar után feleakkora népszerűséggel következett második legolvasottabb írásunk, mely a Ragadozókról szóló beharangozó volt, s csak alig maradt le mögötte az Eredetről és a The Expendables - A feláldozhatókról szóló kritikánk - a további sorrend látogatottság alapján Vasember 2, Machete és a Hold. Persze a kritikáknál népszerűbb nagyobb lélegzetű írások is akadtak, hiszen az RTL Klub és a TV2 csatározása idén is nagyon sokakat érdekelt, de a legolvasottabb cikkek között ott volt a The Pacific - A hős alakulat című minisorozatról szóló, valamint a Fűrész-széria legelvetemültebb csapdáit taglaló írásunk is.

A híreink, azaz a rövidebb cikkeink között a legolvasottabb nagy meglepetésre a Tekken-film első előzetesét bemutató írás lett, ezt követte alig lemaradva az Avatar-pornófilm stábfotója (a sok ismert arccal, Chris Johnsonnal, Nicki Hunterrel, Eric Swiss-szel, Misty Stone-nal és persze Lexington Steele-lel), valamint az első képek a Ragadozók lényeiről. Ezek mögött az első 15 helyen már szinte csak Avataros-híreket találni, csak elvétve került közéjük egy-egy videó, mint a Paranormal Actvity 2 első előzetese, és a Hollywood turpisságait leleplező filmecske.

Minden olvasónak nagyon boldog új évet kíván a filmes-tévés rovat - jövőre ugyanitt találkozunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #27
    Az Avatar tényleg érdekes volt a világ legjobb akciófilmrendezőjétől.. James Kameruntól.
  • joco1114 #26
    Megszívtam én is a címet. :) Hiába no, Stargate-en nőttem fel...
  • tommygear #25
    ez is milyen cím már :DDD
    kegyetlen ez a szekeres
  • Hegi90 #24
    Szekeres Julian Viktor.
  • NEXUS6 #23
    Kiszivárgott és kész! Mit gondolsz miért üldözi Assanget a világ rendőrsége váltott kurvákkal?
  • Hungarikum #22
    Én láttam az avatart és nekem tetszett, és megnéztem 4D-be is az Imaxba és 6D-be a Tévében láttam...!! Nagyonjófilmvolt... Remélem jövőre is lesz avatar cikk, mert abból sose elég!

    Egyébként meg Hajrá Viktor!!44!NÉGYNÉGY!!
  • sandor8206 #21
    azért az avatar fikázók mindig annyira "kreatívak"
    sokan nézték meg a filmet?-a hype miatt, marketing miatt
    sok bevételt hozott?-a 3D-s jegyárak miatt
    legtöbben ezt olvasták hírként?-áááá, biztos csak azért, mert fikázni akartak a fórumban
    :-D
    isten ments, hogy azért mindenhol leg leg (tehát darabra, számokkal), mert ez érdekelte legjobban az embereket és tetszett a többségnek?
  • kalapos01 #20
    Utánanéztem. Százvalahány fórumtémát kellett visszapörgetni, hogy találjak egyet, amiben kemény négy komment van, amiből egy a tied. Utána 200-on túl megint van egy, amiben tényleg sok a komment, de az a sok is csak 20. Ha azt nézed, akkor pár ember siránkozott, a többi száz vagy ezer vagy tízezer meg nem.
  • kalapos01 #19
    Én is ezt mondom. Nyilván azért volt ennyi hír, mert mindenkit az érdekelt. Mert normál esetben, ha két gyorsan egymás után kitett hír kioltaná egymást, szóval a gyakoriség csökkentené az olvasottságot. A fentiekben ugyanis nem arról van szó, hogy a legtöbb szó az Avatarról volt, hanem, hogy "az első 15 helyen már szinte csak Avataros-híreket találni".
  • Rotyoka #18
    Ja avatar... végülis 2 naponta csak erről volt hír szóval mi a pöcsömet hittetek?