Szekeres Viktor

Megvan a TV2 szupervetélkedőjének fiatalos műsorvezetője

Az egyelőre még mindig inkább rádiós műsorvezetőként ismert Rákóczi Feri fogja vezetni A 40 milliós játszmát a TV2-n. A jelenleg a TV2 napi játékában, az Ezek megőrültek!-ben látható Rákóczi Vágó István után került a képbe.

A jelenleg a tévében Rákóczi Feri néven futó Rákóczi Ferenc kapta meg a TV2 új, élőben sugárzandó vetélkedőjének, A 40 milliós játszmának a műsorvezetését. A csatorna egyes értesülések szerint korábban még azt tervezte, hogy Vágó Istvánnal indítja útjának a játékot, azonban a műsorvezetővel a napokban szerződést bontottak, s új műsorvezető után néztek.


Mivel a produkciónak a Való Világ 4-gyel kell felvennie a versenyt, így nem csoda, hogy a fiatalabb nézőket is megpróbálja megnyerni magának a TV2, épp ezért a tavasszal a Mr és Mrs-ben még játékosként feltűnt rádiós műsorvezető mellett döntött a csatorna vezetősége. A döntés pikantériája, hogy a konkurencia napi valóságshow-ját az a Sebestyén Balázs fogja vezetni, akivel Rákóczi együtt dolgozik a Class FM reggeli rádióműsorában, a Morning Show-ban.

Rákóczi Feri jelenleg egyébként Majkával közösen vezeti az Ezek megőrültek! című celebes vetélkedőt, mely segítségével hosszú idő után először nyerte meg a TV2 az esti 7 órás sávot, melyben az RTL Klub jelenleg a Vacsoracsatát adja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #9
    Én még a régi Voga-Turnovszky duó dalait/szövegeit hallottam (a hallgattam az túlzás lenne), de hogy a Bumerángba hogy került oda (talán még a Slágeres időkben), nem tudom, mert nem hallgatom.
  • hajnaltores #8
    Rákóci egy béna pöcs...arra pont jó, hogy ezt a műsort vezesse, hisz nem ő lesz a kozéppontban...
  • AZTA #7
    A rádióba is elég szürke, kb olyan mint bocskoréknál az a voga vagy ki a vihar az is osztja az észt néha de lemerem fogadni hogy a hallgatók 2/3-a azt se tudja ki ő vagy hogy került oda. :D
  • NSC #6
    Tán ismered?:D
    ...te önmagad egy vicc lehetsz...
  • Laza #5
    Ez a Rákóczi egy borzalom ember ... lehet rutinos műsorvezető, de semmi egyénisége nincs, és a humorát bénának sem mondanám, mert neki még az sincs :)
  • bippo #4
    Rutinos műsorvezetőnek tartom (sőt, még értelmesebb is, mint a Majka meg Balázs), de szerintem is humortalan, a műsorai meg 'élettelenek'. Jól megcsinálja azt amit kérnek, korrekt iparosmunkát végez, de minden csak nem szórakoztató.
    De hát a lányoknak bejön a magas férfi, barkó, és búgó bariton. (a reklámra meg mint tudjuk, a nők fogékonyabbak)
  • l300d #3
    szerintem nagyon sotlan humorerzek-mentes ez a Rakoczi Ferenc. Az ezek megorultek alapbol szar es meg a majkaval se tudjak feldobni. Na de ez csak 1 velemeny biztos vannak tobb millio ember aki szerint Rakoczi nagyszeru musorvezeto:)
  • bippo #2
    Ez már tényleg az újságírás legalja.

    Tényleg Balázs fogja vezeti a VV4-et? Erről lemaradtam.
    (A Balázs néven futó Sebestyén Balázs :)) )

    Amúgy ez a 'konkurrenciaharc' szerintem őket érdekli ez a legkevésbé. A tévék gerjesztik, a néző is magasról lesz*, hogy mit versenyeznek.
  • egyhengerBt #1
    "A jelenleg a tévében Rákóczi Feri néven futó Rákóczi Ferenc kapta meg"
    lol