Szekeres Viktor

A TV2 elmenekült az RTL Klub elől

A valóságshow-k rajongóinak nagy örömére, a TV2 végül nem vette fel a kesztyűt, és kitért a Megasztárral az X-Faktor elől, így pénteken és szombaton este is énekes tehetségkutatókat nézhet a nagyérdemű.

Régóta szó volt róla, s végül a TV2 elhatározta magát: e héttől már pénteken lesz látható a Megasztár, így a szombati napon semmi sem fogja veszélyeztetni az RTL Klubos X-Faktor egyeduralkodását. A lépés annak volt köszönhető, hogy az elmúlt évben és idén is sikeres TV2-es tehetségkutató valóságshow nézettsége megcsappant, amikor a másik csatornán az X-Faktor volt látható.

Az RTL-es reality hétről-hétre 2 milliós nézőszámot produkált, míg a TV2 5-600 ezer nézővel kevesebbel kényszerült beérni. A változás egyébként azt is jelenti, hogy a TV2 pénteki sorozatai több hónapra eltűnnek a képernyőről, hiszen egy Megasztár-adás 20:40-től kezdődve több órán át fog tartani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kisspepe #7
    Hát ez nem jó hír. Én amúgy se nézem se a megasztárt, se az x-faktort, de péntekenként az NCIS Los Angeles-t azt igen. Legalább akkor áttennék más időpontra.

    A szüleim és a tesóm szokta nézni a Megasztárt, de ugyan úgy mint szombaton marad a felvétel, mert a Barátok köztet, és a Vámpír naplókat azért nem fogjuk kihagyni.
  • gromgotth #6
    lehet hogy a műsor középszerű, sőt...
    de Presser Gáborra ezt a jelzőt azért nem használnám
  • bippo #5
    Valóságshow? Ez nem tehetségkutató műsor?
    Vagy ennyire tágan értelmeznénk a valóságshow/reality műfajt?
  • morden #4
    Fura volt nézni az american idolt, hihetetlen kontraszt a magyar műsorokkal, ott jóarc különleges fellépők tényleg tehetségesek, nem csak eléneklik az eredetit utánozva, a zsűriről ne is beszéljünk.
  • fu89 #3
    Az szívás, mert pénteken az emberek legnagyobb része barátokköztöt fog nézni az RTL-en
  • Julius Caesar #2
    Megasztárba néha belenézek, bár középszerű műsorban énekelnek középszerű énekesek, középszerű számokat középszerűen, középszerű zsűrinek. Izgi.

    Ettől függetlenül amikor sanyika bejelentette, hogy neki nem oké, hogy egyszerre meg a megsztár meg az ikszfaktor, tudtam hogy erre megy ki a játék -> bukóvári műsor.
  • bmw #1
    Remek, most mar pentekem is fos lesz a musor.....
    Nem hiaba nem nezek mar tv-t.....