Megvan a TV2 szupervetélkedőjének fiatalos műsorvezetője

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én még a régi Voga-Turnovszky duó dalait/szövegeit hallottam (a hallgattam az túlzás lenne), de hogy a Bumerángba hogy került oda (talán még a Slágeres idõkben), nem tudom, mert nem hallgatom.
Rákóci egy béna pöcs...arra pont jó, hogy ezt a mûsort vezesse, hisz nem õ lesz a kozéppontban...
A rádióba is elég szürke, kb olyan mint bocskoréknál az a voga vagy ki a vihar az is osztja az észt néha de lemerem fogadni hogy a hallgatók 2/3-a azt se tudja ki õ vagy hogy került oda. 😄
Tán ismered?😄
...te önmagad egy vicc lehetsz...
Laza
Ez a Rákóczi egy borzalom ember ... lehet rutinos mûsorvezetõ, de semmi egyénisége nincs, és a humorát bénának sem mondanám, mert neki még az sincs 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Rutinos mûsorvezetõnek tartom (sõt, még értelmesebb is, mint a Majka meg Balázs), de szerintem is humortalan, a mûsorai meg 'élettelenek'. Jól megcsinálja azt amit kérnek, korrekt iparosmunkát végez, de minden csak nem szórakoztató.
De hát a lányoknak bejön a magas férfi, barkó, és búgó bariton. (a reklámra meg mint tudjuk, a nõk fogékonyabbak)
szerintem nagyon sotlan humorerzek-mentes ez a Rakoczi Ferenc. Az ezek megorultek alapbol szar es meg a majkaval se tudjak feldobni. Na de ez csak 1 velemeny biztos vannak tobb millio ember aki szerint Rakoczi nagyszeru musorvezeto😊
Ez már tényleg az újságírás legalja.

Tényleg Balázs fogja vezeti a VV4-et? Errõl lemaradtam.
(A Balázs néven futó Sebestyén Balázs 😊) )

Amúgy ez a 'konkurrenciaharc' szerintem õket érdekli ez a legkevésbé. A tévék gerjesztik, a nézõ is magasról lesz*, hogy mit versenyeznek.
"A jelenleg a tévében Rákóczi Feri néven futó Rákóczi Ferenc kapta meg"
lol