Szekeres Viktor

A TV2 még a Barátok köztet is leverte

Úgy tűnik, hogy a Megasztár a sikerbe menekült az X-Faktor elől, hiszen nem csak az RTL Klub pénteki sorozatait intézte el a nézettségi versenyben, de még a sokak által verhetetlennek tartott Barátok köztöt is.

Ha csak azt nézzük, hogy a TV2 a közelmúltban búcsúra késztette a Mónikát, megverte a Heti hetest és a Fábry-féle Showdert, akkor azt is mondhatnánk, hogy nemsokára hatalomátvételre kerülhet sor a hazai kereskedelmi tévés piacon. Azonban erről szó sincs, még mindig az RTL Klub a legnézettebb csatorna idehaza. Még akkor is, ha a TV2 múlt héten a Barátok közt című szappanoperát is helyre rakta egyik, bukásnak számító produkciójával.

Természetesen a Megasztárról van szó, melyet szombatról péntekre menekített a csatorna az X-Faktor elől. Bár a lépés hatására szombat este minden második tévéző az RTL-t nézte, a Megasztár sem panaszkodhatott pénteki nézettségére, hiszen az AGB adatai szerint 1 881 150-en követték figyelemmel a valóságshow-t, ami 45%-os közönségarányt jelentett. Az RTL-es Barátok közt pedig mindössze 1 480 430 nézőt tudott felmutatni, nagyjából 29%-os közönségarányt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • juliskafarkas #13
    Komolyan mondom, hogy nem értem, mi ez a felhajtás a Barátok közt körül. Szerintem nézhetetlen az a sorozat. A színészek nagy része is tehetségtelen, a sztori lapos (hasonlít egy brazil szappanoperához, tehát ilyen szempontból, hogy mindenki mindenkivel kavar..nem lapos, de unalmas az biztos). Mondja már el nekem valaki, hogy mi ennyire fantasztikus ezen a sorozaton? Évek óta megy, tehát biztosan nézik annyian, hogy megéri nekik vetíteni. De mi a jó ebben a műsorban? Kritikán aluli a színvonala. Vagy csak ennyire kétségbeesettek a magyar nézők, és ennyire rossz műsorok vannak, hogy már bármit megnéznek, ami meg a televízióban?
  • bottika #12
    nem tom hogy lehet összehasonlítani egy pár epizódos, és pláne egy döntőknél tartó megaizét egy 5000 részes sorozat 1-2 részével... Plü, ha nem is számít az assszony reprezentatív mintavételnek, de szvsz mások is simán fölvették a BK-et és megnézték vagy visszatekerték a megafrász után, nem lehet?
  • WoodrowWilson #11
    Ja, kemény 7 db csatornából választhatnak majd 3 helyett (azaz nem csak majd, hanem most is, ha vesznek dvb-t tunert). Ezek között olyan nagy sikerű adók vannak, mint a duna 1-2 vagy az m2. Többre szerintem ne számíts később se ingyenesen.
  • kadar1 #10
    Majd arra leszek kíváncsi , ha átállnak a digitális sugárzásra.A vidéken élőknek is lesz majd választási lehetőségük .
    Nem csak a 3 csatornából tudnak választani , hanem jóval többől.
    Majd akkor nézze meg a nézettségét a tv2 is.
    A retek klub hiába lesz fizetős , tőlem egy fillért se látnak majd.
  • AZTA #9
    A maúnikával sem a tv2, hanem az ortt végzett, mivel hogy nem engedte a sok fogatlan, magasan iskolázott emberkét a musorba, és így nem tudtak "minőséget" gyártani :D
  • AZTA #8
    És a barátok közt hányszor verte már el a tv2-t? 2000szer?:D
  • Etinger #7
    Sok a mokka, ezért mondta.
  • Dynamic #6
    Elég nagy hülyeség a Mónika show és a Megasztár közé egyenlőségjelet tenni. Ennyi erővel a Showder Klubbal is egy kalap alá vehetnénk.
  • tomcsa4 #5
    A megasztár a tv2 mónika show-ja. Én csak celebképzőnek hívom.
  • gab0ca #4
    xD