Szekeres Viktor

Joshi Bharat visszatér a képernyőre

Magyarország egyik legnépszerűbb tévés személyisége, Joshi Bharat ezúttal nem a TV2-n, hanem a FEM3-on lesz látható a Boszorkánykonyha című műsor új szezonjában, ahol életvezetési tanácsokat fog adni.

Második évadával jelentkezik a Boszorkánykonyha a FEM3-on. Március elseje óta találkozhatnak a nézők Gombos Edinával, Némethy Marcsival és a két állandó szakáccsal Susánszky Ádámmal és Szatmári Ferivel. Most csatlakozik a műsorhoz Joshi Bharat is, aki rovatában életvezetési tanácsokat ad ismert és civil embereknek. A sorselemző személyre szabott válaszokat ad és segít feltárni, hogyan értelmezzünk egy problémát az életünkben. Joshi Bharattal a Boszorkánykonyha szerdai adásában találkozhatunk először. A divat világába pedig ezentúl Zimány Linda kalauzolja a nézőket heti rovatában. A megújult díszlet mellett versenyek, pályázatok és tesztek színesítik majd a műsort.

A Boszorkánykonyha mellett folytatódnak a népszerű FEM3-as sorozatok és reality-k is. Már a képernyőn A hegyi doktor Magyarországon eddig még nem látott részekkel, a Tipegők a kifutón és az Esküvői tortacsodák új epizódokkal. Októberben pedig érkezik a Született szinglik (Cougar Town), melyben Courteney Cox egy nemrég elvált, egyedülálló anyukát alakít, aki felfedi az őszinte igazságot a randizásról és az öregedésről, valamint a szépség és fiatalság vezérelte kultúránkról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #7
    például pár fórumozó, akik ostobaságokban hisznek és olyan szavakat használnak, mint az "agymosás", aminek első jele az, hogy valaki eélezd hinni az agymosásban.
  • OliApa #6
    Hát igen.. Az agymosásnak látható eredménye van.
  • SpecterMATWRZ #5
    Az a vicc,hogy ien arcok műsorára van kereslet. Hihetetlen. :\
  • Bren X #4
    Józsi Barát :-))
  • Bren X #3
    Józsi Barát :-))
  • bippo #2
    Legalább megtudtam,hogy van ilyen csatorna, hogy fem3. No nem mintha ezután keresném, nem nekem szól. Elolvasva a 'népszerű' címeket, még mindig meglep, hogy ez érdekli a nőket. Egyedül a szürnyűmagyarcímű Cougar Town talán, ami érdekes.
  • SpecterMATWRZ #1
    Indiába is visszatérhetne.