Szekeres Viktor

A TV2 kirúgta Vágó Istvánt

A TV2 úgy döntött, nem foglalkoztatja tovább Vágó Istvánt, aki ugyanolyan szerepet töltött be a csatornánál, mint az RTL Klubnál: várta, hogy vetélkedőt kapjon. A Párbaj megbukott, többet pedig nem ad neki a TV2.

Közel két év után távozik a TV2-től Vágó István, ugyanis szerződést bontott a műsorvezetőt képviselő produkciós iroda és a csatorna. Vágó István 2009 nyarán csatlakozott másodízben a TV2-höz, ahol a Párbaj című vetélkedőben láthatták a nézők. A játék azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, s viszonylag hamar lekerült a képernyőről.

A döntést Kiss Péter a csatorna jövőbeni műsorpolitikájával indokolta: "Tiszteljük és nagyra becsüljük Vágó István televíziós pályafutását, azonban a TV2 műsor terveiben nem szerepel olyan formátum, mely igazán illeszkedne István személyéhez és kvalitásához. Neve ugyan felmerült a hamarosan induló, A 40 milliós játszma című produkciónk kapcsán, de meggyőződésünk, hogy ez a műsor egy más stílusú és dinamikájú műsorvezetőt kíván". - mondta a TV2 programigazgatója.

A hónap végén induló 40 milliós játszma műsorvezetőjének személyéről a csatorna hamarosan dönt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zitallak1 #35
    Szerintem is jó műsor volt a Legyen ön is milliomos. Szívesebben néztem, mint a most orrba- szájba futó szappanoperákat, valóság show-kat...
    Ha már a Vágót kirúgták, akkor mi lesz a többi kevésbé profi műsorvezetővel? Akkor ezek szerint már nekik sem biztos többé az állásuk? Vagy netán a válságot már a kereskedelmi csatornák is megérzik? Ott is létszámleépítés van? A sok reklám, meg különböző műsorokra küldött sms-ek nem hoznak jól a konyhára?
  • DjDano #34
    Vágó nem volt normális, hogy a TV2-höz szerződött... Attól a csatornától csak lefelé vezet az út... Nem tudok olyan emberről, aki a RTL-től a Tv2-höz igazolva nem tűnt el előbb utóbb a süllyesztőbe, egyszerűen lúzer banda az egész tv2... Nem csoda hogy tönkre veri őket az RTL!

    Másik oldalról viszont Vágónak nincs könnyű dolga, mert neki egy Legyen ön is milliomoshoz hasonló műsor kéne, ahol a műveltség fontos és nem az hogy jó dumája legyen az embernek és sablonosan vezesse a műsort (pl Széf)
  • RaZoK #33
    nem baj, jó lenne a nyelvnek...de ha nincs nyelv akkor eltűnne a költészet és az írások mind a béka segge alá, a világmindenség kultúrája a homályba vész...

    #31: ezt én is így gondolom, egyedüli nyelv az angol amit tökéletesen meg lehet tanulni, bár a nyelvjárások ott is különböznek a brit és az amerikai angol között előfordulnak nagyon durva eltérések...
  • Justil #32
    én is így hiszem, feltéve, hogy 500 év múlva lesz még emberiség.

    a kérdés inkább az: miért lenne ez baj?!
  • bippo #31
    Ez egyéni adottság kérdése is. Meg attól is függ, hogy hány évesen kezdett el magyart tanulni, mióta él itt (mármint mióta pörög a 20év).
    Sőt, a magyar nyelvet külföldi számára nagyon nehéz szépen, (tökéletesen magyarnak hangzóan) megtanulni. Rengeteg a többletjelentés, a hangsúlynak a jelentésben is fontos szerepe van (míg vannak nyelvek, ahol nem sok), a kis nüanszokat nagyon nehéz szépen megtanulni stb.
    Ill. a kiejtésben is valószínű, hogy korlátozza az anyanyelve által berögzült hangkészlet, így biztos, hogy van pár magyar hang, amit nem tökéletesen ejt.

    De meg merem kockáztatni, hogy így is sok honfitársunknál szebben beszél magyarul :)
  • RaZoK #30
    egyébként nekem meggyőződésem, hogy egy ember nem képes 3-nál több nyelvet beszélni tökéletesen...

    van egy pesti portugál ismerősöm aki már közel 20 él Magyarországon és bár helyesen ír a beszéde még mindig nem tökéletes...

    mert még mindig ott motoszkál a portugál mimika, kiejtés, hangzás a fejében...

    érdekes dolog ez
  • RaZoK #29
    hátjah...

    miért érzem azt, hogy 500 év múlva csak egy nyelv lesz és mindenki azt beszéli a fejlettebb országokban :D
  • bippo #28
    Ezt írtam én is. Öcsém. :)
    A magyar nyelv önmagában is elég szép. Nem feltétlenül kellenek a jövevényszavak, meg a kreálmányok (bár van, amikor hasznos, kifejezőbb, mint a magyar megfelelő). De a magyar nyelv (sajnos és nem sajnos egyben) nagyon megengedő velük szemben. Így felesleges nyelvújításért kiáltania Mercesnek. (#23).

    De engem is zavar a tendencia. Bár mi még mindig szerencsésebbek vagyunk, mint a németek. A napi szintű használt nyelv (főleg a médiában) teljesen elangolosodik(/-odott). Az amcsik meg azon panaszkodnak, hogy mivel világnyelv, rengetegen beszélik rosszul és/vagy alapszókinccsel, rengeteg a sokféle nép által 'behozott' jövevényszó, jelentésmódosulás. Az ő nyelvük is pusztul rendesen.
  • RaZoK #27
    pont ez a baj öcsém, hogy lassan holt nyelv lesz mint a latin

    egyre több szót vesznek át a fiatalok angol szavakból, főként internetes média által...

    "lájkolni" meg ilyesmi...nem vagyok hungarista, de ez már nekem is durva kicsit, hogy pusztítjuk a nyelvet
  • bippo #26
    Mi is a baj a magyar nyelvvel?
    Nagyon szép nyelv, óriási szókincse van, mindent ki tudsz vele fejezni. Elég megengedő a jövevényszavakkal és a szlenggel szemben is. Bővül velük szépen.
    Sőt, idővel az ilyen szerencsétlen kreálmányok, mint a 'bankol' is elfogadott lesz.
    De ugyan hadd engedjem meg magamnak, hogy ez zavarjon.